Allmänt

Slöarkväll i soffan…

eveningboys1

 

God kväll på er alla!

 

Först och främst – tack alla gulliga för era uppmuntrande kommentarer om mitt rökstopp! 😀 Det är såklart jätteglädjande att läsa och ger en ännu mer pepp. =))

Tack också för alla gulliga kommentarer om mina senaste nageldesigner. Lika roligt att läsa det också. 😀

 

Dagen har varit helt okej, jag har tillbringat en hel del av den i manikyr/terapihörnan. *s* Jag fick dessutom ett mycket glädjande mail idag. Traderasäljaren som jag väntar på varor ifrån skrev att hon fått in produkterna igen och att hon skickat  mig ett nytt paket idag, som borde komma fram i morgon om inget oförutsett inträffar. Det var verkligen bara så himla schysst tycker jag! Så nu väntar jag på posten igen..haha!

 

Nu ikväll har Håkan varit iväg med några kompisar och pysslat med deras nygamla motorcykel som dom köpt och ska fixa i ordning. Själv slog jag mig ner i soffan för att titta på ”2 1/2 men” – och brann av totalt! Jag vaknade när Håkan kom hem halv tio ikväll. 😛 Snacka om utslagen! Hoppas verkligen jag får sova i natt nu också, för det där var ju inte riktigt meningen liksom.

 

Nu ska jag slötitta lite på tv men det börjar dra ihop sig mot läggdags här så någon längre stund lär det inte bli.

Hoppas ni haft en fin kväll alla och sov så gott när det är dags!

På återseende i morgon!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. är så avis på att du har en pysselhörna. De vill jag oxå ha (ler). Där man kan pyssla å greja, utan att behöva plocka undan sakerna. Kanske blir en i framtiden, hoppas. kram

Kommentarer är stängda.