Allmänt

En god morgon på er!

morgonkillen1

 

God morgon därute i stugorna alla!

 

Då var det torsdag och jag har vaknat till ännu en rökfri dag. 😀 Man är ju lite rastlös förstås, men samtidigt har jag fått så många Aha-upplevelser. Som till exempel hur många ”onödiga” cigaretter jag måste ha rökt under dagarna. Jag har en tendens att vilja gå till balkongdörren i tid och otid innan jag kommer på att jag inte har något där att göra längre. *s* Men framför allt så har jag lagt märke till att jag inte ens är röksugen vissa av gångerna jag är på väg dit – jag har bara inget annat att göra för stunden. Såna saker får ju en att tänka till lite extra förstås.

 

Idag hoppas jag innerligt att mitt paket från Tradera kommer. Jag har så himla mycket planer på vad jag ska göra med dem. 😀 Och jag behöver verkligen hålla mig sysselsatt nu så jag inte blir rastlös. 😉

 

Så nu ska jag sätta igång här hemma, ta hand om gårdagens disk och lite annat, så jag har händer och tankar upptagna. =))

Ha en fin dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hej Indra!
    Vad duktig du är som slutat att röka!!!! Kämpa på, det är värt det.
    Massor med kramar från oss 🙂

Kommentarer är stängda.