Naglar Skönhet & hälsa

Ännu lite fler nageldekorationer… :-)

naildeko2

Hej på er!

 

Hoppar in en sväng med en bild på de sista tre nageldekorationerna som jag nämnde i går. Fast numera är dom inte de sista.. *s* Jag har hunnit med en hel del de sista två dygnen. Hehe! Men dem har jag inte hunnit fota ännu, så de kommer senare.

Här har jag i allafall experimenterat lite extra med olika sorters minipärlor och rhinstones i olika storlekar och färger. Alla ”ränder” här är gjorda av pärlor som jag har satt på en och en för att bilda en illusion av en tunn ”kedja”. Ett superpilligt men superroligt jobb. 😀

 

Idag fick jag äntligen mitt traderapaket på posten!! 😀 Jag var nästan 100%-igt säker på att även det här skulle försvinna nånstans ute i postvärlden, men det gjorde det som tur var inte. =)) Så nu ska jag börja experimentera med alla nya roliga burkar. 😛

Hoppas ni mår bra därute alla, och får en fin dag! Idag är det ju riktigt milt och skönt ute.

På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  gillade den sista av de 🙂

 2. säger:

  Godmorgon syster! Nu har det vart så fullt upp här att det känns som om det var evigheter sedan vi pratade.
  Först och främst: Jättestolt över att du försöker sluta med ciggaretterna 🙂 Om den boken är så omtalad som det verkar så fixar du det, för som sagt när du fått för dig något så klarar du det vad det än handlar om 🙂
  Dessutom har du mitt stöd då jag själv tar min sista ciggarett på Söndag innan Saphira kommer hem. Hennes astma har blivit betydligt värre och läkarna skällde ut Cico och sa att det var helt och hållet vårat fel. Även om vi inte röker i hennes närhet så har vi det i kläderna, så nu är det totalstopp! Kan man bli mer motiverad än det, trots att jag skäms över att Saphiras nedsättande hälsa måste vara anledningen :S

  Över till något annat: Dom här naglarna? Har du verkligen gjort dom sj??!! Dom ser ut som några från en tidning!
  Jag har så ddåliga naglar nu. Dom blev jättelånga, men en bröts av typ varje dag så nu har jag klippt ner allihop och satsar på att fixa till dom senare.
  Sååå gelénaglar hade vart något nu 😉
  Den nageln i mitten älskar jag och villha, vill ha 🙂
  Det var ett smygande tips bara, inte allss uppenbart 😉
  Ha det bra idag älskade syster.
  Många pussar

 3. säger:

  De små gröna pärlorna var fina!

 4. säger:

  Godmorgon från Uppsala! Jag måste bara få – återigen – säga att dina nageldekorationer är så snygga. De är nyskapande, roliga och samtidigt väldigt vackra. Den gröna får mig direkt att tänka på sådan här underbara miljöer ur filmen Krig och Fred med Audrey Hepburn: http://blog.syracuse.com/shelflife/2008/09/anna.jpg

  Kanske för att nageln påminner om en empire-skuren klänning?

  😀

  Kram på dig och lycka till att sluta röka! Själv är jag på väg att bli av med mitt sockerberoende. Vissa stunder blir det riktigt jobbigt, men då brukar jag ta en kaffe, utan socker såklart. 😀

  Hoppas du hittar något bra som hjälper dig i längden!

Kommentarer är stängda.