Allmänt

Sista natten innan resan…

nattilox11

God kväll på er alla goa därute!


Först och främst – tack för era snälla kommentarer om mina fruktiga naglar. 😀 Jag har läst dem men inte haft tid att svara idag. Jag har packat, packat, packat, fixat picknickkorg, städat, packat lite till och så vidare typ hela dagen. Det känns som man ska vara borta i flera veckor. Men nu ska vi faktiskt vara borta lite längre tid än vanligt den här gången så det är ju en del att ordna med, både här hemma och inför resan.


Nu är jag dock totalt slut och måste snart hoppa i säng, annars lär jag inte vara på benen klockan sex i morgon som jag har tänkt mig. 08.00 ska vi sitta i bilen och jag vill ha minst två timmar på mig innan dess. Det är en hel del som inte kan göras i kväll, så den tiden lär jag nog behöva.


tokljus1


Kommer ni ihåg mina dansande stearinljus som jag visade härom dagen förresten? 😛 Dom är om möjligt ännu värre nu, och jag vill bara inte plocka ner dem. *skratt* Har ni sett något liknande?! 😛 Jag hade gjort nästan vad som helst för att få se min syster Nicoles reaktion när hon kommer hit i helgen och får syn på de här..haha! Hon kommer skratta ihjäl sig. 😀


Jaja, det var bara en liten parentes. *s* Nu ska jag kolla runt lite och se om jag har kommit ihåg allt, checka av min kom-ihåg-lista och sen blir det en stunds avkoppling innan sängdags. Förmodligen hinner jag inte morgonblogga i morgon, utan första inlägget lär komma ifrån bilen när vi har kommit en bit på väg.


Ha det nu så gott alla, och sköt om er!  På återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Klart att du ska behålla ljusen! Vad roligt det ser ut =)

  2. säger:

    Haha, lampan ser nästan ut som ett konstverk! Ha en trevlig resa!

Kommentarer är stängda.