Allmänt

Nyvaken lilleman… :-)

loxyvaken1

 

God morgon på er därute alla!

 

Ja, det här är en standardsyn varenda morgon här hemma. 😛 Loxy hoppar inte ner själv ifrån vår höga säng, och eftersom han inte har några som helst planer på att kliva upp så tidigt som vi gör så ligger han alltid kvar, nedbäddad under nåt täcke nånstans. Men så fort han vaknar ställer han sig och ”ropar” på oss vid sänggaveln. Då ska vi komma och lyfta ner honom från sängen. *s* Snacka om bortskämd hund…haha!

 

Hur som helst – hur mår ni därute idag? Graderna hade krupit ner ordentligt i natt igen och vi har runt 12 minus här just nu. Men det ser ändå ut att bli en lika solig och fin dag idag som igår. Jag är dessutom mycket bättre i handen och armen idag, så förhoppningsvis kan jag röra mig lite mer idag och hitta på lite saker.

 

Men nu ska jag först och främst ta mig en kopp kaffe till i vanlig ordning, och sen bör jag få höra ropen från sovrummet. 😉

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Hej å Go morron!

    Jisses vilken lång kommentar du skrev hos mig (skratt), men jag tyckte inte att du snurrade till de. Även om du kanske tyckte att de blev lite snurrigt, men de tyckte alltså inte jag! Förstår precis hur du menar. Tänk att man alltid ”måste” försvara sig ifall man väljer en annorlunda livsstil eller annat. Detta med barn är ju en känslig fråga hos alla. Man förväntas att som kvinna vilja ha barn, redan som liten så ska man säga ”jag vill bo i villa, vara gift och ha 2 barn”. Men så är de ju inte för alla, å inte är man mindre lycklig för de. Jag kan ärligt säga att jag kännt mig ”pressad” att skaffa barn fort. Alla tjatar om att jag å M varit ett par i 5år å då är de ju dags för oss att skaffa barn. Har kännt en himla stress över de, men tog för ett tag sen beslutet ihop med M, att andas ut och våga säga till dom som tjatar. Vi skaffar barn när vi vill å om vi vill! Så som våran livsstil/liv ser ut nu, vi är lyckliga å har de bra!

    Å detta med vikten. De gör mig så upprörd. Vikt tycker jag är något som är privat, å precis som du säger så ska väll inte folk gå å fråga en om de. Man väljer själv ifall man vill prata om sin vikt å matvanor! Jag kan förstå dig, även om vi inte har samma problem (du är smal å jag är tjock). Men du skrev att vi inte får höra nått om våra matvanor när man är tjock, men de får man faktiskt. Kan höra allt ifrån ”ska du verkligen äta de där?!” till ”du borde tänka på hälsan!”. Som om man inte är medveten om hur ohälsosam eller hälsosam man är?! Så förstår precis hur sårande de är när någon påpekar dig ang din vikt. Fattar inte hur folk tänker ibland?! (funderar)

    Nu är de nog jag som snurrat till de lite (skratt). Blev en lång kommentar de här… Men de jag vill ha sagt är väll – acceptera personen som den är! Om man inte accepterar mig så som jag är, då brukar jag säga upp kontakten med personen.

    KRAM å ha en bra dag

  2. Starkt av dig som slutar med rökeriet. Det kommer du att klara av 🙂 Härligt att ni har sol, här lyser den med sin frånvaro. Skulle absolut vilja ha en dos av lite solenergi. Kram

Kommentarer är stängda.