Allmänt

Kvällssnack och tok-villha! ;-)

lillis-o-jag1

 

God kväll på er alla!

 

Då var jag färdig med alla uppdateringar till Hräsvelgs hemsida för den här gången. Det finns mer saker att göra med den, men nu har jag i allafall gjort det jag har kunnat med de foton och annat som jag hade hemma.

 

Mamsen har varit här ikväll och lagat en supergod köttfärssås till middag och blev kvar en stund till på fika efteråt. Men nu har hon promenerat hem igen och kvällen börjar ta slut för min del. Klockan är inte direkt mycket än, men jag är toktrött och inget kul är det på tv heller. Bättre att lägga sig i tid för en gångs skull och kanske ha turen att få sova ordentligt. Jag känner att jag är mer eller mindre trött hela tiden men det beror med all säkerhet på årstiden. Jag blir alltid mer eller mindre deprimerad i januari/februari. Det är dom värsta månader jag vet och när jag tänker tillbaka så känner jag mig ungefär likadant varenda år vid den här tiden. Less, trött, hängig och utan energi eller någon större lust till nånting. Det är bara att ta ett ordentligt tag i sig själv och försöka sysselsätta sig ändå, så man inte blir fullkomligt handlingsförlamad. Lite svårt bara när man inte kan göra så mycket på grund av värk, men jag har faktiskt varit mycket bättre i handleden idag och det har gjort underverk på humöret.

 

Däremot har jag fått en helt annan grej som jag inte fattar vad det är för något, och det är om möjligt ännu mer humörsänkande. Jag har fått någon förbaskad klåda över hela kroppen – precis överallt! Jag håller på att bli komplett galen och kliar snart ihjäl mig. Min mamma hade likadant för några månader sedan och trots läkarbesök fick hon aldrig någon klarhet i vad det var för något. Men hon fick någon slags hudkräm och klådan försvann till slut. Nu är det min tur att knalla iväg till läkaren tror jag, för det här verkar bara bli värre och värre. Kan det bero på den torra inomhusluften nu vintertid tro? Men jag har inte uppfattat mig som torr i huden så det verkar svårt att tro. Stress kanske? Men jag har inte uppfattat mig som direkt stressad heller. Otroligt störande är det hur som helst och var man inte stressad innan så lovar jag att man blir det. Tänk er själva det extrema kliandet av myggbett – över hela kroppen! Dessutom upptäckte jag ikväll att jag även börjar se ut som jag har fått Röda hund eller nåt, så ja…jag borde nog gå iväg och kolla upp det här. Det verkar som jag har hamnat i nån slags ”inte min dag-period” just nu. *s*

 

Den här sista tiden har min blogg inte varit speciellt positiv eller upplyftande, men så blir det ibland. Den fungerar ju även lite som en ”skriva av mig-dagbok” när jag känner behov för det. Som tur är brukar det gå över förr eller senare. 😛

 

En sak som skulle uppmuntra mig galet mycket just nu är den här helt ljuvligt söta notebook-väskan! 😀

 

datorvaska1

 

Jag har letat ihjäl mig på nätet efter en sån här datorväska, eller åtminstone en ungefär likadan, men än så länge har jag inte hittat någon. Jag har ju bara ett sånt där litet fodral till mini-pc’n, och skulle verkligen behöva en väska till den. Jag såg en söt sak på Tradera, ljust rosa med vita prickar i samma modell, men inte alls så himla söt som den här. Så är det någon som har sett en sån här nånstans så tipsa mig gärna. Vill Ha! 😀

 

cutecolorsanibear191

 

Nu ska jag börja bädda upp sängen här och göra i ordning för natten. Håkan är ute på sista kvällsturen med lilleman och sen är det nog dags för vår del. Ha en fortsatt mysig kväll alla, och en god natt.

På återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Du får logga in på MSN npn dag så vi kan snacka lite! Det var ju år och dagar sedan! Kram

  2. Usch kliet lät inte alls rolig =S
    Aha jag trodde du gjorde det i phto shop eller nåt =)
    Vilken vacker bild på er =)
    Kram

  3. säger:

    Vilken fin bild på dig och Loxy! Och vad skönt att höra att du är lite bättre i handleden. Däremot så är det ju inte bra med prickarna som kliar, jag skulle kolla upp det om jag var du.

    Tack så jätte mycket för dina uppmuntran till viktnedgången, jag har kört viktväktarna tidigare innan jag fick barn, så jag har en massa material kvar och eftersom dom har lagt ner alla kontor runt där jag bor så kör jag på egen hand och blottar mig i bloggen istället.

    Jag vill önska dig lycka till med att sluta röka, jag håller mina tummar hårt för att du ska lyckas. Tydligen är dom första dagarna värst.

    Massor av kramar H

Kommentarer är stängda.