Allmänt

En riktigt fin vinterdag!

vinterfaglar1

 

Hej på er alla därute!

 

Hoppas ni har en fin dag i det vackra vintervädret. 😀

Jag har haft mamsen och Pellispricken här uppe på en mysig fika idag, och lite senare kommer hon och äter middag med oss. Goaste mamma envisades med att laga maten idag så jag får vila min hand. Det kan ju självklart Håkan göra också, men jag tror det ligger inbyggt i mammors natur att vilja hjälpa till när ”barnen” är dåliga, vilken ålder dom än är i. 😛

 

Annars har jag ägnat dagen åt att uppdatera vår mc-klubbs hemsida och det ska jag fortsätta med nu. Jag var bara tvungen att ta mig en liten paus. Det är många timmars jobb kvar, så jag gör det i omgångar.

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...