Allmänt

En solig morgon…

god-morgon-alla1

 

God morgon på er därute!

 

Det ser ut att bli en riktigt fin dag idag. 🙂 Graderna har stigit lite så det är inte sådär extremt kallt längre, och solen lyser ifrån en riktigt blå himmel. Det är inte utan att man får lite vårkänslor. =))

Värken sitter dock i fortfarande, så tvättstugan idag får nog Håkan ta hand om. Själv tänkte jag fixa lite med datorn, ta en backup och lite sånt. Jag är absolut superslarvig med såna saker, trots att jag är livrädd att förlora alla foton och allt annat som ligger i den.

 

Igår fick jag i allafall svar ifrån Traderasäljaren. Enligt henne så ska hon ha skickat varorna dagen efter betalningen kom in – den 29 december alltså. Så om det stämmer – vilket jag faktiskt tror för det verkar vara en seriös säljare – så har mitt paket försvunnit nånstans på vägen. Och naturligtvis hade hon inga likadana varor kvar inne nu, utan väntade på leverans. Så minst 2 veckor får jag vänta på ett nytt paket. Det var helt klart mindre kul. Men inte mycket att göra tyvärr, jag får vara tacksam att hon faktiskt ville skicka mig nya varor. Det var otroligt schysst gjort tycker jag.

 

Men det är ju inte så att jag inte kan göra något innan detta kommer. 😛 Jag har ju lite annat att pyssla med under tiden. Om bara den där förbaskade värken ville gå över så jag kan använda handen igen. I morse hade det spritt sig upp till axeln, men en fördel med det är ju att nu kan det inte sprida sig längre upp. *s*

 

Nehepp! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen bör väl mina grabbar ha vaknat. Sömntutorna! 😉

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...