Allmänt

Tjohej! :-D

hpdatorn1

 

Hej hej alla!

 

Solen tittade fram till slut här på eftermiddagen och termometern steg i allafall till drygt 17 grader. 😀 Men det hade inte jag någon större glädje av för då låg jag avbrunnen på soffan.

Jag lade mig vid 13-tiden för att vila en stund, totalt utslagen, och vaknade klockan fem på eftermiddagen. Då är man ordentligt trött. Men jag säger faktiskt inte så mycket om det. Jag sov nästan ingenting natten till igår. Sen hade jag en lång intensiv dag med bakning, matlagning, gäster och allmänt pyssel från tidig morgon till sen kväll utan upphåll, och sen kan jag inte sova natten till idag heller! Tacka 17 för att jag är utslagen idag! Men jag hade förstås helst suttit på balkongen idag, och pysslat med mitt nya skötebarn..hehe! 😉

 

Jag har ju inte hunnit tala om att den där drömdatorn jag lade upp som Jättegärna Vill Ha-inlägg härom dagen faktiskt flyttade in till mig redan i måndags. 😀 Jag nämnde nog bara i förbigående, att vi var inom NetOnNet en sväng innan jag skulle ner till stan i privata ärenden inför Håkans födelsedag.
Ja, hur som helst så blev det den  här superduperbraiga HP-datorn och jag har verkligen stora förväntningar på den med tanke på den höga prestandan. Än så länge har jag faktiskt inte hunnit göra så mycket med den, mer än att konfigurera den inför första gångens användande, och jag måste iväg igen i dagarna och köpa några tomma dvd-skivor så jag kan bränna ner återställningsskivor innan jag börjar lägga in alla mina personliga prylar. Men jag har ju haft lite fullt upp med tårtbakande och liknande så jag har inte haft tid att greja så mycket med datorn som jag skulle ha velat. *s*

Men jag har i allafall känt på den lite idag och jag är såå himla glad! En hel laptop som man kan förflytta utan att den ramlar isär i bitar liksom. 😛 Vi får väl se vad vi gör med Acerdatorn, för det känns helt galet att bara slänga en dator som är så himla bra som den här är, bortsett ifrån själva plastskalet då. Kanske någon kommer att vara intresserad av delar av hårdvaran eftersom även denna har en riktigt bra prestanda. Vi får väl se.

Nu ska jag i allafall njuta en stund av solen på balkongen innan den försvinner bakom trädtopparna och sen..ja, jag har ingen aning. Det är onsdag – en av veckans tråkigaste tvkvällar – så jag lär inte kunna roa mig framför den i allafall. Kanske leka lite med min nya pärla. 😉

Ha en skön kväll därute, och håll tummarna för att vädret håller i sig nu.

På återseende alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hehe Har hört om denna och vem skullle inte knaga av sig 4 och ½ tå för denna 🙂

Kommentarer är stängda.