Allmänt

Inte mycket gjort idag…

kakloxy11

 

God kväll ute i stugorna!

Vilken härlig dag det har varit, och i morgon ska det bli ännu bättre efter vad jag har hört. Då ska vinden lägga sig också, och det gör ju hur mycket som helst för värmen.
Dock har jag haft huvudvärk hela dagen, så några större utsvävningar har jag inte haft för mig. Jag har kollat ett par avsnitt till av True blood.. och ska kolla några till ikväll tänkte jag.. 😉 Håkan har åkt iväg för att ha whiskeykväll med sina gubbar och för min del blev vår avskedsmiddag framskjuten på grund av privata skäl. Så jag kommer att ägna den här kvällen åt att bli av med min huvudvärk, förhoppningsvis mår jag bättre i morgon och då ska jag med ut om det blir åkning! 😛 Vi planerar dessutom att grilla i morgon – årets första grillning. 😀

 

Men nu ska jag ta mig en kopp te och sen blir det en liten prommis med Loxy innan jag sätter mig framför tv’n. 🙂

Ha en fin lördagskväll alla och på återseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Här har det också varit en riktigt solig, fin och varm dag. 🙂 Men fy sjutton vad det blåste! Iskalla vindar. *brr*
    Gott med grillat! 🙂
    Kramar

Kommentarer är stängda.