Allmänt

En True Blood-kväll igen.. ;-)

true-blood-cast-wallpaper

 

God kväll på er alla!

 

Nu är den här lördagskvällen nästan slut, och jag har plöjt igenom hela första säsongen av True Blood! Såå bra!! Men såå himla sorgligt! Vad ska jag titta på nu då? Får nog höra med kompisen om hon har tittat klart på andra säsongen som jag råkar veta att hon har… 😉 Jag ska inte kolla på såna där vampyrserier/filmer. Jag blir helt biten varenda gång. (nu var jag ju riktigt lustig..hehe!) *skratt* Hur som helst, först var det Buffy och vampyrerna för många år sedan, sedan kom Twilight och nu True Blood. Jag har nog nån undermedveten förkärlek för vampyrer tror jag. 😛

 

Nu har jag tagit mig en kvällsdusch och ska ta lilleman på en tur innan det är sängdags för min del. Jag gissar att Håkan bör vara på väg hemåt snart också. Han brukar dyka upp runt 12-snåret när dom har sina whiskeykvällar. 🙂

Hoppas ni har haft en jättefin kväll alla! Sov så gott och på återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Jag har faktiskt aldrig sett True Blood, kanske borde göra det? 😛
  Kramar

 2. Jessica säger:

  Åh vad kul jag är oxå en vampyr fantast.. Har du kollat in serien vampire diaries den kan jag rekommendera om man gillar vampyrer.. Väntar med spänning på nya Twilight filmen i höst =)

 3. Cherlindrea säger:

  Jessica: Åh, vad roligt! 😀 Nej, jag har inte sett den, eller jag har sett ett par avsnitt i början men sen missade jag dem hela tiden. Så jag skulle gärna vilja komma över en säsong eller två så jag kan börja följa den. 😀 Väntar lika spänt jag på nya Twilight. Har du läst böckerna? Det har jag, och därför väntar jag ännu mer..hehe! Ser även fram emot att det blir en 4:e säsong av True Blood. Maaaassa bra att titta på framöver! 😀

 4. Jessica säger:

  Har också läst böckerna köpte dom för två år sen hela serien och plöjde igenom alla på fyra dagar jag levde i en Twilight värld och var okontaktbar hehe
  Vampire diaries har gått i 2 säsonger däremot har jag missat True Blood får ta och kika på detta =)

 5. Cherlindrea säger:

  Jessica: Jag ska väl rätta mig själv, jag har inte läst utan lyssnat på böckerna. 😀 Och jag var lika knas jag när jag gjorde det. Haha! Men mycket nageldekorationer blev gjorda under tiden. *skratt*
  Måste kolla om det går att få tag på Vampire diaries nånstans. Nån som har spelat in det kanske. Men kolla på True blood, den är tokbra! 😀 Jag hade inte sett den förän härom kvällen, och då plöjde jag igenom hela första säsongen på två dagar..Hehe! 🙂

Kommentarer är stängda.