Allmänt

Fortfarande sommar…

loxymorgon73

 

God morgon på er!

 

Hoppas ni har sovit gott! 🙂 Det är en riktigt skön morgon idag också, även om man vet att det här högtrycket börjar lida mot sitt slut nu. Men en ljuvlig stund ute på balkongen har jag redan haft förstås. =))

 

Vi hade en härlig kväll igår hemma hos kompisarna Helén och Jari, med tokgod mat och massa prat och skratt – hur mysigt som helst! Loxy fick sina klor klippta igen, och jag var med!! Haha! Jag är ju ett nervvrak när hans klor ska klippas, så jag brukar gå en tur i vanliga fall för att inte stressa upp honom. Men nu insåg jag ju att han skiter fullkomligt i mig och vad jag gör eller tycker – han får ju KORV! *skratt*

 

cutecolorsdollline1

 

Nu ska jag snart iväg till stan på ett möte, något jag hade glömt totalt, men som tur är har jag en mor som känner mig så hon ringde och påminde mig i går kväll när vi kom hem. 😉 Jag hoppas jag slipper bli sämre, för just nu har jag en sprängande huvudvärk, och känner mig inte hågad att åka nånstans över huvudtaget. Men det är bara att ladda med alvedon och pallra sig iväg.

 

Hoppas ni får en jättefin dag alla! Jag återkommer lite senare – med bilder på vad jag fick för något på posten igår… 😀

 

Må så jättegott!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. känner mig så dum som inte riktigt hänger med här.. men hoppas du förlåter mig (ler). Har haft fullt upp med min nya bloggdesign, kanske du vill kika på den ?!

  Oj, nu slank det visst in lite reklam (fniss)…

  STOR KRAM!

 2. säger:

  Söt hund!

 3. Cherlindrea säger:

  Jessika: Tack så mycket! 🙂 Och tack för titten. Jag har varit inne och kikat hos dig också, och du är verkligen en jätteduktig fotograf. Mycket intressant och kul att se och läsa.
  Må så gott! //Indra

Kommentarer är stängda.