Allmänt

Jagad av ett litet kryp! :-P

blomsterbild2

 

Hej på er därute!

 

Det verkar som om vi har lite tur med vädret även denna dagen. 😀 Regn hade dom lovat oss i eftermiddag, men än har vi inte sett något. Det har blivit en sån där riktig slöardag på balkongen idag också. *s* Sedan jag kom hem från stan och vilat en stund, så har nästan hela dagen gått åt ute på balkongen. Håkan tog en sväng till affären för att handla lite småsaker…med min scooter. 😀 Det är alltid lika roligt att höra hur folk har glott på skäggiga gubben på rosa moppe med rosa hjälm…haha! Idag åkte han dessutom ända till Knalleland, så jag kan tänka mig att han hade publik… *s*

Här har han dock ingen hjälm på sig under provkörningen på parkeringen – slarvern… 😉

 

h-och-pearl1

 

Själv har jag fått motion för minst tre veckor framöver idag! 😛

När jag kom hem till min mor efter mötet i stan idag, så stod jag och pratade en stund med henne och brorsan, och kände hela tiden hur det var något som kröp på benet under jeansen. Efter två försök att bara slå bort det med handen, så insåg jag att det verkligen var något där – fick panik och fullkomligt slet av mig byxorna! Och mycket riktigt – på låret kröp en stor jäkla fästing!! Jag har ingen aning om vart den tog vägen för jag sopade iväg den över halva vardagsrummet, men i paniken som uppstod när jag vände ut och in på jeansen så ramlade ytterligare en fästing ut!! Helsike, säger jag bara! Det var droppen för mig! Jag störtade in på mammas toalett, inför Evelyns förvånade och roade blick, och slet av mig varenda klädtrasa jag hade på mig, och stod där i bara mässingen och letade igenom varenda skrymsle i kläderna – och mig själv…hahaha!

Efter det här har jag haft krypningar resten av dagen. Nu är det jag som köper Frontline till Loxy innan han får springa där nere hos mamma igen. Det var ju där jag fick min första och enda fästing förra året, och även om dessa två inte hann sätta sig så var det äckligt nog! Det måste ju krylla av dem. Jag gick ju bara rakt in från vägen till hennes altan, vistades inte ens ute i trädgården.

Jisses, säger jag bara! *s*

 

cutecolorspixieicon1

 

Nu är det snart dags för Håkan att sticka iväg på en mc-tur. Själv stannar jag hemma i dag, jag har en hel del annat att göra – ta hand om mina törstiga plantor till exempel. 🙂 Men det blir en kort tur idag, för vi ska grilla lite kycklingfilé ikväll, och det är hans avdelning. 😉

Hoppas ni har haft en superhärlig dag alla, och att eftermiddagen och kvällen fortsätter likadant.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Hahah kan jag tänka mig att folk tittade =P
  *asg*
  kan bara se dig framför mig i bara mässingen hahah o letar för fullt i kläderna.’
  Yscha för de där odjuren blääää
  Hoppas du har haft en fin dag ändå..
  Kram

 2. säger:

  hahahaha jag skrattar till gråts hihihi. Försöker föreställa mig scenen. Det finns inget värre än fästing blääääääää, hittade den första på pepsi idag… bläääääää

  här regna mycket, men bara skönt efter värme böljan.

  puss o kram vi hörs imorn ;D

 3. Cherlindrea säger:

  Danielle: Hahahaha! Jag vet! Jag skrattade så jag dog själv – efteråt – när jag konstaterat att det inte fanns fler fästingar i mina kläder. *garv*
  Skönt med lite regn efter värmen, det håller jag med om. Synd bara att det ska behöva bli så kallt bara. Milda sommarregn hade varit trevligare. 🙂

  Massa kramar!

 4. Cherlindrea säger:

  Ida: *Gapskratt* Ja, det var roligt både ock…haha! Folk förväntar sig ju en liten tonårstjej när min rosa moppe dyker upp, och så tittar min skäggiga sambo fram under visiret på den rosa hjälmen…dom måste ju få en chock! Haha!
  Och så jag och min krigsdans på mammas toalett sen då..! Vilken jäkla dag! *asg*
  Annars har dagen faktiskt varit riktigt bra! 😛

  Massa gokramizar!

Kommentarer är stängda.