Allmänt

Ingen sovmorgon för mig inte… ;-)

bloggfoto111

 

God morgon på er alla! 🙂

 

Då var man på fötter igen. 😛 Eller ja, det har jag väl varit en stund, för min sovmorgon gick kraftigt åt skogen här. *s*
Först åker Håkan till jobbet, och då vaknade jag förstås. Men efter många om och men lyckades jag somna om igen, bara för att vakna av telefonen. Då ringer mamma angående ett par saker innan hon skulle iväg med Elliot till trimmet. Och när jag nästan kommit till ro här igen – då ringer tjejen från trimmet för att påminna mamma ifall hon skulle ha glömt tiden – till mig! Då gav jag upp! *skratt* Tänkte att okej, jag hinner nog med min kaffe i lugn och ro innan Loxy vaknar. Jag hann med en tredjedels kopp…sen börjar han vrålskälla på grannen som gick hemifrån. *s* Jag har verkligen haft en lugn och stilla morgon. 😉

 

Men som sagt, nu är jag vaken i allafall, och jag har lite projekt på gång idag så jag är egentligen glad att alla jagade upp mig tidigt. =)) Men innan jag sätter igång med något i arbetsrummet, så ska jag försöka få mig den där kaffekoppen. 😉

 

Hoppas ni får en riktigt fin dag! Än så länge är det mulet här, men det ska ju bli fint väder idag sägs det. Får väl se om Borås vädergudar har hört det också. *s*

 

Må så gott alla, och på återseende lite senare. Då med lite foton på mina loppisfynd från igår. 😀

 

Avslutar med ett par foton från gårkvällen, suddiga till tusen eftersom jag inte visste att Håkans kamera krävde att man höll den still typ 2 minuter efter att man tagit bilden…. Hehe!

 

evening1

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Ha en underbar dag vännen.
    kramar i massor.

  2. Har en liten hundbloppis igång på bloggen – kika in om du är intresserad 🙂

Kommentarer är stängda.