Allmänt

Var det fullmåne i natt?

frukostloxy1

 

God morgon på er alla!

 

Då var det måndag igen, och man var på benen efter en natt som varit sådär… Jag vet inte om det varit fullmåne i natt, men när jag var uppe vid något tillfälle så lös den där runda grabben så starkt in i vardagsrummet att jag först trodde att det var en lampa från nån granne som lyste. Jag är lite kass på det där och håller inte riktigt koll på om det är full eller ny och allt vad det nu heter. Men den var väldigt rund och väldigt stark i natt i allafall. 😛 Och jag har sovit dåligt, något jag alltid gör vid fullmåne av nån anledning.

 

Hur som helst så har jag alltså inte sovit något vidare utan mest legat och väntat på att natten ska gå så jag kan gå upp och sätta igång med mina grejer jag har på agendan idag. 🙂 Dels vill jag fortsätta i nagelhörnan med det jag påbörjade innan migränen slog till, och dels ska jag göra kålpudding idag. Sånt där vill jag gärna förbereda tidigt på dagen när jag är som piggast, så det bara är att sätta in i ugnen sen.

 

Men nu ska jag först av allt dricka upp mitt morgonkaffe, kolla runt lite på alla favvobloggar och läsa mina mail. Sen kan dagen börja för min del. 😉

 

Ha en jättefin måndag alla. Det ser ut att bli riktigt skönt väder här i Borås idag.

På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. kålpudding är mums!

Kommentarer är stängda.