Allmänt

God söndagsförmiddag alla!

bild17-2

 

God förmiddag på er alla!

 

Det är +8 grader och strålande solsken från en klarblå himmel. Ser ut att bli en riktigt fin dag. 😀

Jag sov kasst i natt, och vaknade alldeles för tidigt. Så jag gick faktiskt och lade mig igen och det gjorde jag rätt i. Jag fick sova ett par timmar till, och det känns riktigt bra idag. =))

Hur som helst så har jag bestämt mig för att inte åka ut till Knallerian idag. Jag blev så himla trött igår och fick huvudvärk nästan direkt vi kom dit, men jag klarade mig utan migrän så jag törs inte ta några risker idag. Jag ska ta och utnyttja det fina vädret och gå ut med min vovve på en härlig promenad i stället. 😀 Kanske ta en sväng ner till mamma och låta Loxy springa lös i trädgården en stund.

Men allra helst skulle jag ha velat haft min pärla här uppe i dag och tagit mig ut på en tur. Jag måste hämta hem den från garaget nu.

 

Men nu ska jag först och främst dricka upp mitt förmiddagste och ägna mig åt mitt telefonsamtal med Veronica. 😛

Ha en jättefin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilken härlig moped du har! 🙂
    Jag är totalt avis på din rosa moppe 🙂

Kommentarer är stängda.