Allmänt

Min nya söta klänning!

dress2

 

Hej hej!

 

Den här skulle jag ju ha visat igår när jag kom tillbaka från besöket hos mamma där jag mötte min syster.

Utav henne fick jag den här ursöta lilla klänningen i underbart lätt och mjukt tyg, axelbandslös och med en tygsvepning i kjolen som skapar en typ av ballongkjol. Inte riktigt, men något åt det hållet. I midjan sitter ett fastsytt brett svart resårband. Den är verkligen jättefin på, speciellt till leggings och en matchande bolero till. 😀

 

dress3

 

Här syns lite av hur tyget är svept runt, och på sidorna är kjolen sydd i tre olika lager på lager veck. Den är verkligen bara såå speciell och jag är så glad för den!

Tusen tack sötaste lillasyster Nicole! 😀 heart122

 

Den här klänningen kommer ifrån Lindex.se

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Ja det ska bli sååå mysigt med valpar <3

    Vilken söt klänning! 🙂

  2. säger:

    Det var en riktigt söt klänning! =)

Kommentarer är stängda.