Allmänt

Hello Kitty Mjölk-te :-)

hk-milkte1

 

Såna här vill jag hitta på mjölkhyllorna här i Sverige också! 😀

 

Hur söta var inte dessa på en skala liksom? Och ärligt talat – hur mycket trevligare hade det inte sett ut i kylskåpet om mjölkpaket, smörpaket – ja, alla mejeriprodukter och annat som står i kylen – hade varit lite färggladare och roligare?

 

De här Hello Kitty Mjölkteérna har nyligen lanserats i Japan av företaget Megmilk. Det är en färdig blandning av svart te och mjölk – precis så som jag brukar dricka te även i vanliga fall. 😛 Om det här är gott vet jag ju förstås inte, men det jag gillar med det här är den söta designen. Tanken bakom företagets idé är tydligen att ungdomar ska dricka det, men det är väl inte helt fel så länge vi pratar om ofarliga – och även nyttiga – saker? Jag kan gott tänka mig att det är lättare att få barn att vilja prova nya saker eller äta ”tråkiga” nyttiga saker om förpackningen är lite mer lockande.

 

Jag själv skulle definitivt fylla upp både kyl och skafferi med såna här roliga förpackningar, om det nånsin skulle komma hit till vårt lilla lagomland. 😉

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. 🙂 riktigt söta var de där. Hoppas att du får en mysig kväll.

 2. säger:

  Haha…ja sådana paket skulle det finnas. Det hade ju sett lite annorlunda ut i kylskåpet om inte annat.

  Ja, nu börjar jag bli trött på mitt jäkla öga. Vad jobbigt det är att gå hemma på dagarna när man inte egentligen mår dåligt. Vi kanske kan träffas någon dag, hade varit kul. Vi pratade ju om att du skulle komma hit och kolla hur jag och Rocky har det =)

  Kram Linda

 3. säger:

  Super söta dom hade hamnat i mitt kylskåp också. Även om dom inte hade smakat gott så hade dom helt klart lyft upp kylskåpet en aning.

  Hoppas att du får en härlig kväll och en god natt sömn.
  Massa kramar Helén

 4. Jättekul!

 5. säger:

  Åh, vad gulligt! Synd att vi bor i tråkiga Sverige. =(

Kommentarer är stängda.