pearls3

 

God eftermiddag på er alla!

 

Eller snarare god kväll får man väl säga. Den här dagen har gått så himla fort. Men trots det så har jag fått en hel del gjort, både vad det gäller nageldekorationer och pärlande.

Ja, det här med pärlor.. Jag har ända sedan jag var barn haft en obegriplig kärlek till pärlor av alla de slag. Att sitta och göra halsband eller andra smycken har alltid varit en sak som har gjort mig lugn, på gott humör och rent ut sagt lycklig om jag nu av någon anledning skulle må dåligt över något.
Under årens lopp har jag samlat på mig en ganska gedigen samling med olika pärlor och jag har dem förvarade i ett stort sortimentskåp med 60 smålådor. Ett sånt där som man brukar ha skruv, spik och liknande i. Varje låda är ganska lång och uppdelad i tre delar med små mellanväggar, och varje låddel är fylld till bredden med olika sorters pärlor, de flesta uppdelade efter sort, färg, material osv. Det är några av dessa lådor som ni ser på bilden här ovan, som jag tagit med mig in i vardagsrummet så jag kan sitta och pärla på kvällen framför tv’n. 😀

 

pearls1

 

Men idag har jag faktiskt suttit lite på dagen också, och det blev ett par andra saker också förutom armband den här gången. *s* Jag har nämligen gjort ett litet rosa smyckesset med halsband, armband och örhängen till min lilla brorsdotter Evelyn som snart fyller år. 😀
Hon har alltid älskat rosa (det är fasters tjej det! =)) och även fjärilar. När hon var mindre så sa hon alltid att de var hennes egna så fort en fjäril flög förbi. 🙂 Så därför ville jag ha med några fjärilar i det här smyckes-setet också.

 

pearls2

 

Men roligast, även om det var det enklaste, ska det bli att ge henne de här örhängena. 😀 Hon har nämligen inte haft sina hål i öronen speciellt länge, och det här blir de första örhängena hon får av mig. Jag vet ju inte om hon kanske redan har ett matchande set, men känner jag henne rätt så kan hon knappast ha för mycket smycken. Hon älskar allt som glittrar, gnistrar och glimmar. 😛

 

Nu får jag bara hoppas att inte min bror får för sig att visa Evve min blogg, för jag vill ju helst att det ska bli en överraskning. *s*

 

blank-val-mailbox_molly

 

Nu ska jag öppna mitt paket som äntligen kom på posten idag! 😀

Eller ja, äntligen och äntligen – det var en snabb leverans, men jag har ju inte hört något på mail från säljaren så jag var ju lite osäker på om allt funkat med betalningen. Det hade det uppenbarligen. =))

 

Jag återkommer senare, kanske med lite fler foton från dagens nageldekorering. 🙂 Men blir klockan för mycket så blir det foton i morgon i stället, för klockan 19.00 ska jag se ”2 1/2 men”, 20.00 är det ”Rosa Bandet-galan” och 21.00 ”Criminal minds”. Ikväll är det en riktigt bra tv-kväll! 😀

 

Må så gott alla och ha det så mysigt, vad ni nu ska hitta på!

 

rosabandet-resize13

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Pärlande till Evve..”

 1. Elin Says:

  Vilka fina pärlsmycken man kan få till det. Din brorsdotter kommer ju bli jätteglad =)

 2. Helén Says:

  Super nice, du får börja göra en massa armband och örhängen som du sen säljer via din blogg. 😀
  Har du varit inne och tittat på http://www.pearldesign.blogg.se någongång? Hon gör också väldigt fina smycken. Du får stjäla (eller låna låter bättre)hennes idé.

  Kramar i massor

 3. Helén Says:

  Ny har jag handlat hem ingredienser till ditt recept på twixkakan. Tror att jag ska testa att göra den på söndag.

 4. Nicole Says:

  Åh vad fina dom är! dom kommer Eve att älska 🙂
  vi ses i morgon
  puss

 5. Veronica Says:

  Evelyn kommer bli super stolt över det nya smyckesettet hon får av sin faster 🙂
  Och jag tycker verkligen att om du har tid och lust att även lägga upp lite smycken på din blogg för försäljning 🙂

  Kan även tipsa dig om http://www.waphsmycken.se

  Vi har olika erbjudanden på Söndagar bla. nu 30% på stora härliga stenar att ha tex som enmanshänge i en snygg kedja.

  Ha det gott !!!
  Veronica

 6. Veronica Says:

  GLÖMDE ju säga att du hade en riktigt snygg blogg också 🙂

Posted by Cherlindrea
Dated: 29th oktober 2009
Filled Under: Pyssel & handarbete, Smycken