Pyssel & handarbete Skönhet & hälsa

Pysselkvällen fortsätter… :-)

sockerpyssel11

 

God kväll på er vänner!

Hoppas ni har haft en fin dag alla.
Jag har haft fullt upp här idag, man är ju så himla dum egentligen, som sätter igång för full rulle så fort man känner sig det allra minsta bättre efter ett migränanfall. Jag som skulle ta det lugnt idag. 😉

Men jag har inte stressat i allafall, det får jag väl säga till mitt försvar. Inte mer än att jag känner att jag har lite jag måste hinna med på de här dagarna innan helgen, men det är bara roliga saker. Eller ja, roligt och roligt… Jag blekte ju utväxten på håret idag…
Vad ska jag säga..? Det blev ju inte som hos frisören precis. När jag var klar höll jag på att få ett hysteriskt utbrott, för då såg det helt kanariegult ut! Men som tur var så var det inte lika illa när håret torkade sen, och bättre kommer det att bli när jag har kört ett par omgångar med silverschampot. Men jag undrar ändå om jag inte kommer att tvingas lägga i en asktoning eller liknande, för helt nöjd är jag inte. Det vete tusan om jag vågar göra det här själv en gång till.

*

Sen har jag fått gjort två burkar med diverse bollar idag, både choklad- och arrak. Två stycken 2-liters glassbunkar och en mindre burk. 😀 Och i morgon är det dags för lite andra bakverk. Nu sitter jag och pillar ihop lite dekorationer i sockerpasta som jag ska ha till mina cupcakes, och till lite andra saker också. Det var så längesen nu så det kändes helt underbart roligt att plocka fram alla färger, pasta och verktyg. =))

leila11

Om ca en halvtimme börjar ”Leila på landet” på tv4+ som jag tänkte kika på, och då kanske man kan få ännu lite roliga tips därifrån. Många av mina favoritrecept är faktiskt Leilas. Jag älskar hennes bakverk! 😀

Men nu ska jag fortsätta här så jag blir klar med mina pysselgrejer nångång ikväll. Det blir perfekt att ha det här färdigt när cupcakes’n ska dekoreras i morgon. Blir det nåt att visa upp så kommer foton senare förstås. 😉

 

Ha en fortsatt fin kväll alla och må så gott!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...