Allmänt Blommor & växter Djur Pyssel & handarbete

Lurvigt besök… :-)

lyktor4

***

God eftermiddag på er därute!

Jag känner att jag upprepar mig lite väl mycket nu, men jisses så mörka dagarna är just nu! Man får ju tända upp lampor och lyktor redan klockan två på dagen och nu – vid fyratiden – känns det som det vore kväll ute. Det är inte det mest uppiggande för humöret precis. Nu är jag dock på ganska bra humör ändå, men lite snö nu hade helt klart livat upp en hel del. 🙂

Det har varit en lugn helg för vår del. Jag har varit lite dålig dock, och inte fått så mycket gjort. Men jag fick i allafall färdigsytt Saphiras förkläde. 🙂

***

forklade12

***

Det blev en persikofärgat förkläde med små blå blommor, och hjärtformade fickor kantade med vit spets. Upptill sitter små knappar med katter på, de syns tyvärr lite dåligt på bilden, och även bröstlappen är kantad med spets. Får väl hoppas att hon blir glad för det. 🙂

***

bella11

***

Något hon definitivt blev glad för är i allafall den här lilla krabaten. 😀

Vi fick besök av dem i lördags då jag skulle klippa klorna på den lilla sötnöten, så nu har jag äntligen fått se – och gosa – med lilla Bella. Ja, jag skrev Mimmi i tidigare inlägg för det var det första namnet jag hörde. Men nu verkar det vara bestämt att hon ska heta Bella. En mamma som är Twilightfrälst måntro..? 😉

***

bella21

***

Hon är väldens gosigaste och snällaste kanin, och det var inte helt lätt att släppa henne när de skulle åka hem. 😛 Jag förstår att Saphira är helt förälskad.

***

bella31

***

Loxy brydde sig inte speciellt mycket om henne. Kanske minns han C’Vanne och är van vid doften. Men en som däremot blev helt förälskad i henne var Elliot. Han skulle vara med och lukta och mysa med henne hela tiden, smög till sig en liten slick då och då och var helt hänförd. Bella själv var helt ointresserad av hundarna. 😀 Hon är dock så sjukt lik min C’Vanne att det nästan är spöklikt.

***

Det var i allafall den största händelsen i helgen. 😛 Idag har jag suttit och pysslat lite i nagelhörnan, dekorerat och haft det mysigt. Mamsen har varit här och ätit skinkmacka och kaffe men annars har det varit helt lugnt. Nu ska jag ta mig en liten runda i lägenheten och vattna mina blommor, och så ska jag flytta mina murgrönor från köket till övervåningen efter ett tips från en tjej idag. Tydligen är dom väldigt känsliga för läget, och det kan jag gott tänka mig. Alla andra som står åt andra hållet har klarat sig hur bra som helst. Får väl se om jag lyckas rädda dem.

Hoppas ni haft en bra dag i allafall och får en fin kväll.

Må så gott alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...