Allmänt Pyssel & handarbete

Måleridag idag! :-)

maleridag1

 

Hej hej alla!

 

Hoppas ni har en riktigt skön dag därute! 😀

Jag fick röjt lite i arbetsrummet idag, så jag kunde få plats med åtminstone lite målerigrejer. Så nu har jag grundmålat min paradhanddukshängare och mitt lilla halvmåneformade bord. Jag har en spegel till det här som också ska bli vitt, men retligt nog hade jag ingen maskeringstejp hemma. Får fixa det när Håkan har kommit hem från lokalen, för där ska det finnas ett par rullar.

Jag har dessutom fått slipat våra två köksstolar och förberett dem för målning, vita också såklart. Så nu ska jag grundmåla dem och så får de stå och torka i 16 timmar tills jag kan slipa igen. Jisses, vilket jobb det är med den där slipmaskinen! Den väger ju ton, plus att man ska trycka med den samtidigt som man ska hålla inne knappen. Jag fick ju kramp i varenda finger! 😛 Jaja, det blir bra i allafall, det är huvudsaken. 😀 Våndas dock en smula för att sätta igång med kökssoffan. Hua! Det kommer ta hur lång tid som helst! Och den kan jag inte släpa ut på balkongen heller, som jag gjorde med stolarna idag. Får väl se om jag inte tar ner den till mammas altan. Det är ju under tak och borde funka bra.

 

Nehepp, nu ska jag fortsätta här. Dags att grundmåla köksstolarna. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...