Allmänt

En strålande morgon! :-)

loxy-lilla-jag1

 

God morgon på er alla!

 

Vilken härlig morgon! 😀 Nu har vi verkligen haft några riktigt fina sensommardagar, även om jag har varit sängliggande två av dem. Men idag känner jag mig en aning piggare, så förhoppningsvis blir det lite mer gjort idag. 🙂

Jag skulle egentligen till tandläkaren idag, men jag är så illa tvungen att boka om tiden. Inte roligt att sitta där och vara genomförkyld och inte kunna andas.

Vi får väl se hur mycket jag orkar med idag, men jag skulle väldigt gärna vilja börja måla mina träsaker här hemma. Vi var ju iväg och köpte färg för flera dagar sen. Först och främst ska jag röja upp och fixa i ordning arbetsrummet så det finns någon plats för målning, sen får jag väl se hur mycket mer jag orkar idag. Det lär ta sin lilla tid. 😛

 

Satt förresten och läste på aftonbladet.se nu på morgonen, och tydligen ska Arbetsförmedlingen och Försvaret ha ett samarbete framöver, för att värva soldater. Vad ska man tycka om det? Förhoppningsvis funkar det som så att det fortfarande bara är de som verkligen vill försvara Sverige som söker sig dit. Men om alla arbetslösa måste söka för att inte förlora sin A-kassa så lär det bli väldiga problem. Arbetsförmedlingen tror inte att dom kan ställas till svars för de som inte vill söka, men frågan har ännu inte tagits ställning till. Hmm…det återstår att se hur det här kommer att funka. Hur som helst så hoppas jag att det här inte drar till sig fel personer.

 

Men nu ska jag ta med mig lilleman på en liten morgontur. =))

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...