Allmänt

Vårkrokus…

krokus1

Hej på er alla!

 

Det blev ett mer än lovligt sent första inlägg idag, men jag har haft absolut fullt upp precis hela dagen. Jag trodde jag skulle sova som en sten tills…ja, tills nu ungefär..*s* Men trots att jag inte kom i säng förän runt fyra-tiden i natt,  och dessutom bara låg och halvslumrade, så var jag på benen klockan sju igen. Överpigg, finns det nåt som heter så? *s* Nej, det är som det brukar vara. Jag får en överskottsenergi som inte är av denna värld och tokgrejar med allt mellan himmel och jord, och sen kommer migränen efter ca 2 dagar. Det är standard, så jag känner igen mönstret. Så det är väl bäst att passa på att få så mycket som möjligt gjort innan dess. 😉

*

Och fått gjort har jag, kan man väl säga…

Jag vågar ärligt talat inte ens lista allt jag har gjort sen i går morse, för det låter troligtvis helt sjukt. *s* Men kort och gott kan jag ju i allafall nämna att hela lägenheten ser relativt ny ut nu. 😀 Totalt vårstädad från golv till tak, nytt överallt från gardiner, dukar, överkast, soffkuddar osv, till ytterkrukor, prydnadssaker, nya ljus i stakar och krona, osv. osv. Med ”nytt” menar jag förstås utbytt till andra saker än vinterprylarna. Jag har såklart inte varit iväg och tokshoppat de här två dagarna. Hehe! 😛 De riktigt nya sakerna kommer senare, och då blir det nya byten, men det blir längre fram i vår. =))

 

Hur som helst, det var i allafall en liten del av vad jag har pysslat med, bortsett ifrån min storröjning i badrummet då förstås, som tog ett antal timmar. Men det blev fräscht! 😀 Helt klart värt varenda droppe svett. *s*
Nu har jag en timme på mig att varva ner och äta något, och sen ska jag ner i tvättstugan. Då har jag fyra timmars tvättid framför mig, och det behövs kan jag lova! Bara alla gardiner, överkast m.m. kommer att ta halva tiden.

*

Dåså, då har jag fått vara ”Syster Redig” en liten stund. 😉 Det känns rätt skönt med tanke på att jag inte är världens mest ”redigaste” när det kommer till städning och att hålla efter i vanliga fall. Ska sanningen fram så kan jag vara en riktig slarvmaja. *s* Dock ingen skitgris, det får jag väl trösta mig med i allafall. 😛 Jag har bara en irriterande förmåga att lämna saker där jag precis suttit med dem, och vandra i väg till nästa ställa och plocka fram nya grejer. Vilket innebär att jag tvingas ta ett ordentligt tag nån gång i veckan för att rensa upp i röran. Ungefär när jag inte hittar något längre. *s*

*

Det är en himla tur att min kära sambo älskar mig. 😀 Eller kanske rättare sagt – att han har en ängels tålamod… 😉

 

 

Må så gott alla och ha en fortsatt härlig dag!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Halloj där duktiga dig<3 Här är det fulltrulle med. En hel boll med nerver och så Noah dunderförkyld stackarn. Mannen har varit bortrest dessutom men kom hem idag som tur är.
    Visst är det så otroligt skönt att rensa och städa ifrån topp till bottom? Vi storstädade i helgen, jag och barnen. Sen har jag bytt alla sängar i huset och tvättat och manglat rubbet. Känns så skönt att ha det gjort på en gång. Många kramar på dig, hoppas verkligen du slipper anfallet.

  2. Cherlindrea säger:

    Hej Sötaste! Jisses, du håller igång till tusen också förstår jag. 😀 Men man får vara glad så länge man orkar, och har man väl kommit igång så är det faktiskt ganska roligt att få fräscha upp överallt, det håller jag verkligen med om. Men man blir ju toktrött efteråt. 😛 Nu är energin överflyttad på bakning här i stället. *s*
    Massa gokramizar!

Kommentarer är stängda.