Allmänt

En värmetrött vovve… :-)

loxybubbla31

 

Hej alla goingar därute i sommarvärmen! 😀

 

Sitter på balkongen med lilla mini-pc’n och njuter av värmen, dock snällt under parasollet så inte min arma skalle utsätts för några risker. *suck* Inte konstigt att man är tokblek hela sommaren. Jag ska nog gå och hämta en hatt och ett par solglasögon i stället, så kan jag åtminstone få lite sol och färg på armar och ben. 😛 Loxy har jag plockat in ifrån solen nu så inte han får värmeslag, för själv hade han kunnat ligga i solen hur många timmar som helst. Jag har aldrig varit med om en sån soldyrkare till hund. =)) Men han blir ju trött av den förstås, han också. Vi har varit ute en hel del idag, och det märktes på honom att han slöade till lite till slut. Mamsen och jag har gått en lång skön promenad med hundarna, och Håkan och jag har också varit ute med lillisen. Sen har jag varit ute på en tur med scootern också, och då vandrade mina pojkar omkring i naturen och väntade på mig. 😉 Så som sagt, idag har vi varit mycket ute. Man får verkligen ta vara på de här underbara dagarna.

 

Nu ska vi snart vila en liten stund och sen är det dags att tända grillen till middagen. Jag fullkomligt älskar att laga och äta maten här ute på balkongen när det är sånt här ljuvligt sommarväder!

Hoppas ni har en riktigt skön fredag därute alla, och på återseende lite senare. Nu ska jag hämta en solhatt. 😛

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. 🙂 Hoppas du får en bra helg.

 2. säger:

  Hallå där, jag tänkte på dig idag faktiskt.

  Vi har nämligen något som heter Custom Bike Show här i Norrtälje som är väldigt stort, och många bike:ar kommer hit och kollar på utställning och festar.
  Ska ni också hit?

  Va skönt att Rex klarade av alla nya miljöer 🙂 Romeo är alldeles för lättstressad för nya miljöer, så man får vara ganska bestämd dessa dagar tills oron har lagt sig.

  Du får krya på dig!
  kramar

Kommentarer är stängda.