Allmänt

Jag är definitivt en chocoholic! ;-)

choco1

Det blev alldeles för mycket gott ikväll framför tv’n, Håkan hade alldeles rätt i det. *s* Men det var alldeles förbaskat gott! smiley Vi provade bland annat olika sorters chokladbitar i lösvikt från Premiyum by Candyking – hur gott som helst!

choco2

Efterrätten idag blev alldeles tokfärska cocosbollar eller munkar – beroende på vilken del i landet man bor – dom heter ju lite olika. smiley Ingen risk att dom stod och blev sega här hemma inte… *s*

choco3

Utöver det, så blev det Sourcreamchips till Håkan och grillchips till mig. *s* Men i ärlighetens namn så har vi inte rört mycket av det. Och det är knappt jag törs tala om att det även ligger fyra nya chokladkakor på bordet också.. smiley *skratt* Men dom har faktiskt fått förbli oöppnade ikväll. 🙂

På tv’n blev det i allafall filmen på 3:an med bland annat Cameron Diaz – ”I hennes skor” och den pågår fortfarande. Klart godkänd, budskapet är riktigt bra, men kanske lite för långsam för vår smak. Men vi kommer förstås att titta klart på den.

Hur som helst, tycker ni om choklad och vill prova olika smaker och fyllningar så tycker jag absolut att ni ska prova Premiyum by Candyking. Stort sortiment med många olika smaker av kända märken som till exempel Anthon Berg. Man fyller en liten kartong i stället för en påse och har ni samma tur som jag hade i dag, så kan ni hitta den till lågpris för 19:-/hg.

choco4

Ha en fortsatt jättefin kväll och en god natt när det blir dags för det. Och naturligtvis en god måndagsmorgon. Må så gott alla och på återseende i morgon!

choco5

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...