Allmänt

Jättestora gubbar! :-)

bamsegubbar1

 

Hej hej alla!

 

Hoppas dagen varit bra hittills. 🙂 Själv har jag suttit i nagelhörnan större delen av dagen, och fått till några nya nageldekorationer. Nu har vi precis ätit middag här, som idag blev lax med dill- och gräddsås. Mmmmm..!! 😀 Dessutom har jag hunnit med att baka lite till eftermiddagskaffet också.

Goa Veronica var nämligen här lite tidigare idag med en bunt nyplockade rabarber. 😀 Så jag slängde mig ut i köket direkt och började skala och skära och blanda smulpaj. Så nu står en nybakad och doftande rabarberpaj ute i köket och svalnar, och i kylen står en kanna med hemmalagad vaniljsås. Jag tänkte jag skulle bjuda mitt hjärta på det till kaffet lite senare. 🙂 Men nu måste jag först lägga mig och vila en timme. Jag har hållt igång ganska ordentligt idag och då känner jag direkt hur huvudvärken börjar komma smygande. Förhoppningsvis hinner jag vila bort den innan det blir något mer.

 

Jag dyker upp lite senare med recept på dagens paj och lite annat, men nu försvinner jag in i drömmarnas värld en stund – förhoppningsvis.. 😛 Förresten – har ni sett vilka sjukt jättestora jordgubbar jag köpte igår?! Haha! Nästan varenda en var så här stor – i alla lådor i butiken. Sådär brukar ju typ en enstaka gubbe se ut ibland, men här var det verkligen övervägande såna här jättar. Och tokgoda var dom dessutom – inte alls så träiga som stora kan vara ibland. Jordgubbar alltså.. 😉 *s*

 

Ha nu en fortsatt fin eftermiddag alla, och på återseende senare! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...