Allmänt

En bok med massa inspiration till cupcakes!

cupcakesdeko1

 

Hej på er!

 

Sitter här och har precis kikat klart på ”NCIS Los Angeles” samtidigt som jag tittar i en hel underbar bok som jag fick låna av Veronica idag, om tårtdekorationer! =)) Dessutom fick jag låna en ask med bokstavsformar, så nu är jag såå himla sugen på att göra fina cupcakes igen. Det var verkligen längesen nu. Jag har inte gjort några sen…ja, vad kan det vara? Sen i julas tror jag. Det är helt klart bakdags nu. Det börjar dessutom tryta en hel del i frysen så jag måste baka lite annat också. Och eftersom det är Alla hjärtans dag på söndag så tänkte jag lägga upp lite recepttips i morgon, på saker som passar för Valentines Day. 😀 Jag har fått lite roliga recept på mail som jag tänkte prova och även dela med mig av. Och det ska bli så jättekul att testa några av dekorationerna och recepten i den här boken. 😛

 

Men nu ska jag pendla en timme mellan ”CSI” och ”Let’s Dance”, och klockan nio tänkte jag kika på ”B13 – 13th district” på 6:an, och hoppas att det är något att ha. Annars blir det ”Erin Brockovich” på 1:an, som jag har sett typ fyra gånger eller nåt, men tycker är lika bra varenda gång. 🙂
En riktigt bra tv-fredag för omväxlings skull. =))

 

Hoppas ni får en fin kväll alla. Dags för mig att plocka fram lite glass och mysa i tvsoffan med min lilleman.

På återseende senare!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...