Allmänt

God morgon på er i kylan!

morgonmina1

 

God morgon på er därute! 🙂

 

Det var ingen trevlig morgon att kliva ut i denna tisdag måste jag säga. Eller ja, friskt var det ju – definitivt! För termometern låg på 0,7 grader klockan sju när vi klev upp, och nu klockan åtta har det inte hänt så mycket mer där. En riktigt svinkall morgon med andra ord.

 

Håkan har precis åkt hemifrån. Han ska ner till Blekinge idag och hälsa på söta Mina som fyllde ett år i fredags. 😀

Själv stannar jag hemma idag, av flera skäl. Men det blir fler turer dit ner, så jag får se fram emot det i stället.
Så för min del blir det en solodag, och eftersom jag har fått sova lite bättre i natt, så kanske jag kan få gjort lite idag också. Gårdagen var inget vidare rolig, och det var rent otroligt att jag ens orkade med kvällen. Men det gjorde jag ju som tur var. =))

 

Jag ska inte ta ut mig idag, men innan jag gör något annat så måste jag ta itu med jättedisken som vi lämnade i går kväll. Vem har lust att stå och diska klockan 12 på kvällen liksom..? Inte jag i allafall, och det får jag betala för idag. 😉 Men sen ska jag försöka parkera mig i min lilla nagelhörna och pyssla lite. Jag har lovat att fixa naglarna på min lillasyster till nästa helg när hon ska ha sin födelsedagsfest, och jag hoppas verkligen att det blir någon fest för hennes del. Det ser onekeligen ganska mörkt ut, för hon har gått och blivit sjuk. 🙁 
Jag vågar inte ens tänka på vad det är hon har fått, men på söndagskvällen efter att vi varit där så fick hon ont i halsen. Hon var ovanligt trött hela den dagen och det var säkert på grund av att hon var på väg att bli sjuk. Hon är annars världens piggaste – alltid full av energi. Nu ligger hon dock i feber med halsont, det var i allafall det sista jag hörde från henne. Jag hoppas hon inte blivit ännu sämre idag, och jag hoppas att det bara är nån vanlig höstförkylning hon har. Jag måste ringa henne nu på förmiddagen och höra hur hon mår.
Men nu ska jag först greja i ordning lite här hemma. Bäst att vänta lite med att ringa så jag inte väcker henne om hon sovit dåligt i natt.

 

Hoppas ni får en fin dag därute alla, och att solen värmer upp lite mer fram emot förmiddagen.

Må så gott och på återseende!

 

Fotot, som jag har fixat lite med, har jag lånat ifrån Minas blogg.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Håller tummarna för din syster!

  I morse var det frost.. brr!

 2. säger:

  vilket charmtroll på bilden!!
  Helt underbart kort 😀

  Ha en bra dag!!

  Kram H

Kommentarer är stängda.