Allmänt

Lilleman varm i gosiga tröjan…

varmloxy2

 

Hej där ute!

 

Det blev lite varmare framåt dagen, men något högtryck kan man ju inte precis prata om. Inte vänta sig heller för den delen. Undra när jag ska inse att sommaren faktiskt är slut? Någonstans i bakhuvudet går jag fortfarande och hoppas på några heta soliga dagar. 😛

 

Idag var det dock svinkallt på morgonen, så när lilleman och jag gick ut på första turen så fick han gona in sig i sin nya snygga tröja som Monica stickat till honom. 😀 Den passar lika perfekt såna här kalla mornar som på motorcykeln. 😉

 

varmloxy1

 

Tröjan till ära så fick han ha sitt Harley-halsband på sig idag också, även om det inte syns under luvan. 😀 Men nu måste jag verkligen införskaffa mig ett svart flexikoppel. Stackars Loxy, han kan ju inte gå runt och skämmas över omatchande kläder och koppel. *s* Jag vill ha ett sånt där svart Flexi Glam med en spindel i rhinstones. Det är såå himla läckert! =))

 

varmloxy3

 

Nu är det dock soligt och riktigt skönt ute, så vi ska ta oss en lite längre promenad nu, lilleman och jag.

Hoppas ni har en fin dag därute alla.

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Så fin han är bland de brandgula löven:)

  2. Hej vännen:)
    Åh så roligt att få se fina höstbilder på sötis Loxy:)
    Kram<3

Kommentarer är stängda.