Allmänt

Strålande sol och blå himmel! :-)

prommis13

 

God morgon på er alla!

 

Vilken härlig morgon man vaknade till idag. 😀 Visserligen blåser det en hel del fortfarande, men solen lyser från en blå himmel och redan klockan åtta var det +7 grader ute. Nu börjar vårkänslorna komma tillbaka igen, så man får väl hoppas att vi slipper några fler bakslag med massa snö och minusgrader. Just nu längtar jag ännu mer efter gröna träd, torra varma grusvägar och doftande blommor. Snart så.. 😀

 

Idag är det dags för nagelskolan igen. 😀 Så idag kommer jag att ta det ytterst lugnt så jag inte riskerar nån förbaskad migrän eller liknande elände. Min mor kommer hit lite senare, för jag ska tona håret på henne, men det blir det enda jag ger mig på idag.

Nu ska jag väcka Loxy och ta ut honom på en liten morgontur och sen blir det en andra kopp kaffe och lite bloggläsning. 🙂

 

Ha en kanonfin torsdag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...