Allmänt

Morgonkisse…

gizmomorgon1

God morgon på er alla därute!

Det ser väl lite märkligt ut för er som följer min blogg det här, men jag kände ett behov av att lägga in en liten morgonbild på Gizmo idag. Jag hade lite problem att sova i natt, och när jag gick upp en sväng vid 4-tiden så höll jag på att sätta i halsen när jag kom ut i vardagsrummet. Jag tyckte precis att det var Gizmo som satt i hörnan och tittade på mig, precis som han brukar göra förr när jag kom upp nattetid. Det var så verkligt att jag nästan blev mörkrädd, men det tog ju inte mer än några sekunder för mig att inse att det var min tidningskorg med en hög tidningar och mina tofflor uppepå som lurade mitt öga i mörkret. Men jisses, så jag hoppade till!

*

Idag känner jag mig i allafall en aning bättre, även om jag inte är frisk ännu. Huvudvärken vill inte gärna släppa. Men jag är på bättringsvägen i allafall och det får man ju vara glad för. Nu är det bara att hoppas på att man har haft sitt och slipper bli mer sjuk den här våren.
Appropå våren – vart är den nånstans? Det pendlar mellan snö och regn här hela tiden, hur deprimerande som helst! Jag vill ha sol nu, och åtminstone lite mer plusgrader. Det här är nog den segaste vinter jag har varit med om på länge!

*

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och försöka komma igång här litegrann. Ha en fin dag alla, trots det här nedstämmande vädret.
På återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...