Allmänt

Paket från Swecat idag! =))

swecatbuy2

Jag har ju glömt att berätta att mitt paket ifrån SweCat.se kom på posten idag. 😀

Jag fick ändra min beställning litegrann från vad jag skrev sist, för en del av kakorna jag ville ha var slut i lagret för tillfället, men jag fick ändå ihop några stycken som jag tror Loxy kommer uppskatta lika mycket. 😉 Det blev en körsbärskaka, en yoghurtrulle, en lite mindre kaka med smak av choklad (hundchoklad) och en stor kaka med kycklingsmak. Alla fyra är egentligen för stora för Loxy så vad han än har för åsikt om det hela så kommer han inte att få en hel kaka på en gång. *s* Det blir till att dela upp dem helt klart, annars spricker han. 😉

swecatbuy3

 

 

Idag blev det dock ingen kaka överhuvud taget eftersom han spydde upp sin mat i morse, så dom får ligga i hans fina kakburk och vänta. 🙂

Jag vet inte om jag har visat den här hundgodisburken tidigare, men jag köpte den för ett bra tag sen på Faith här i Borås. En smyckesbutik som också har en del hundprylar så som halsband, koppel och lite andra grejer. Den här söta burken är designad Lisbeth Dahl och jag bara älskar den! Jag skulle gärna haft ett par till i olika färger om det fanns, på fler ställen i lägenheten.

Vanligtvis brukar den här vara fylld med Loxy’s ”vanliga” kakor, alltså små hundkex som påminner om såna där Tom&Jerry-kex eller liknande som man kan köpa till barn i matbutiken, men dom här är till hundar, sockerfria. Hans favoritgodis! 😀

 

 

 

swecatbuy1

 

 

 

Förutom kakorna så beställde jag även en Doglotion från Greenfields, äntligen! 😀 Det har jag tänkt att göra så länge, men det har bara inte blivit av. Nu fick jag det äntligen gjort, och jag valde doften päron som jag blev supernöjd med. Den var precis så fräsch och frisk som jag hade hoppats. Jag provade den på Loxy när den kom idag och den kändes väldigt lätt och mild, och pälsen kändes mjuk och len efteråt. Men jag tog bara ytterst lite, så jag kan inte riktigt uttala mig om ifall jag tyckte den gav så mycket glans. Jag återkommer om den saken när jag provat den lite mer. Men den doftar otroligt fräscht och rent i allafall. 😀

 

 

Jag beställde mina produkter ifrån SweCat.se, det var första gången jag använde mig av dem och jag är mycket nöjd med dem. Snabb bekräftelse, klara besked under hela behandlingen av min beställning och snabb leverans. Dessutom fick jag medskickat en kod att använda vid mitt nästa köp som ger mig 10% rabatt på mitt nästa köp.

*

Nu ska jag återgå till tv’n och ”CSI NY” som pågår på 5:an. Ha en fortsatt fin kväll alla! 🙂

 

 

Affiliator Affiliateprogram

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Hej söt! Hoppas du kryat på dig och mår bra nu! Här är det lätt kaos inför flytten men i kväll tog min datorabstinens överhanden … så nu har jag varit uppe halva natten och läst ifatt mig hos favoritbloggarna 😀
  Vad lustigt att du hade de där söta halsbanden från Lisbeth Dahl! Hon gör ju så fina grejer 🙂 Kakburken var också jättefin, särskilt nu med lyxigt innehåll 😀 Och vad kul att du är nöjd med din doglotion! Doften räcker länge 🙂
  Vet du, jag var nära att klicka hem de där pudelprylarna i dag, korgen och näsdukslådan, men hejdade mig. Det blir nog löjligt dyrt i slutändan, med leveransen från USA. Men söta var de! Jag lever på hoppet att du ska hitta den andra skräpkorgen i stället 😉
  Nu ”hojtar” Maggie att jag ska komma och lägga mig 😛
  Pussa på Loxy!
  Kramar i massor!

 2. säger:

  Hej, kikar in från Chiforum (alias Ulrikatr). Vad härliga kakorna ser ut som du sänt efter, jag ska absolut kika in på Swecat redan idag! Kul att du bor i Borås, vi bor i Sävedalen, kanske ses vi någon gång på en Chiträff eller så? Ha en bra dag! Hälsningar från Ulrika & Safira

 3. Cherlindrea säger:

  Emma: Jag förstår dig, jag har flyttat alldeles för många gånger i mitt liv och jag avskyr det. Och ändå sitter man här och kollar efter drömlägenheten varenda dag och är beredd att göra samma sak en gång till. *s*
  Men det är ju så himla kul när allt är klart. 😀

  Ja, jag blev så förvånad när jag såg halsbanden på din blogg. Det var längesen jag köpte dem, och jag måste erkänna att jag har använt dem ganska lite. De är supersöta, men tyvärr lite stela, så man får försöka mjuka upp dem lite för att dom ska bli riktigt bekväma.

  Jag ska kolla upp det där med hinken idag, men det skrev jag ju i din blogg tidigare. Mailar dig så fort jag vet nåt.
  Massa kramizar!

 4. Cherlindrea säger:

  Ulrika: Hej på dig! Vad roligt att du hittade hit. Det hade verkligen varit jättekul att ses nångång. Och jag får ju säga detsamma; väldigt vackert namn du har på din vovve. 😀
  Nu ska jag kika in hos dig en sväng. Jag är ett par dagar sen, men jag får skylla på den här j*a vårinfluensan. 😉 Jag ligger efter med allt just nu. *s*

  Må så gott! //Indra

Kommentarer är stängda.