Allmänt

Massa grattis Veronica!

dimma11

 

God morgon på er alla denna dimmiga söndagsmorgon!

 

Som ni ser så är det knappt att man ser träden bakom de närmsta utanför huset. Dimman ligger tjock i skogen och det var bara lite drygt 2 grader när jag klev upp vid 7-tiden. Riktigt ruggigt!

Det har otroligt nog inte blivit någon direkt sömn i natt heller. Jag trodde jag skulle tvärslockna efter gårdagens jippo och dålig sömn natten innan, men icke! Så den här natten har varit precis lika lång och seg som gårnatten. Förr gick jag alltid upp och satte mig vid datorn när jag inte kunde sova, satt och grejade med grafik eller något annat för att få tiden att gå. Men jag vågar inte det längre. Av någon anledning är risken stor att jag vaknar med migrän, eller i varjefall en sprängande huvudvärk, som jag gör så numera. I stället ligger man kvar i sängen och tittar på klockan var tjugonde minut ungefär. Och då blir natten lång som sagt. Vi får väl se hur det blir längre fram på dagen, om jag måste vila eller om jag kan hålla mig på benen tills ikväll och kanske slockna då.

 

dimma2

 

Det är något speciellt med dimma tycker jag. Det har jag alltid tyckt. Något trolskt, mystiskt, som får en att tänka på troll och älvor och alla ljud är så dämpade och dova. Hade jag kommit på tanken tidigare så hade jag nog stuckit ner till sjön med kameran i morse och fått några bilder. Men nu lättar nog dimman snart så jag lär inte hinna ner. Det får bli en annan morgon, men det hade varit mysigt. Klä sig varmt och ta med sig en kaffetermos och kameran. Mmmm…livskvalitet! 🙂

 

Men nu sitter jag i stället här och lyssnar på 3:e världskriget som brutit ut i lägenheten under oss igen. Jag fick höra från en annan granne i förrgår att ”barnvakterna” som passar den 10-månaders babyn och den 5-åriga flickan när mamma är ute och festar på natten är barnens två bröder i 12-13årsåldern som bara kommer då och då och hälsar på. Men hur olämpligt det än är, så är det faktiskt lugnare när det bara är barnen hemma än när mamman är det. Det säger väl en hel del om hennes beteende här nere. Jaja, jag har bestämt mig för att ta itu med det där på måndag nu, speciellt efter en kommentar jag fick efter mitt sista inlägg. Tack för den, den fick mig att se vad jag faktiskt måste göra.

 

Men nu över till något roligare!=))

Idag fyller min bästaste vän Veronica år! 😀

 

veronicabirthday

 

Ha en underbar dag goaste! Vi hörs senare. 😉

 

Ha en fin dag även ni andra. 🙂 Jag återkommer lite senare. Nu ska min vovve få frukost. =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    Hej!

    Tusen tack för igår,blev så glad för presenterna ;-D
    Så nu jäklar ska här bakas och pyntas ))…

    Kram <3

Kommentarer är stängda.