Allmänt

Softardag och bakutmaning! :-)

softardag11

Hej på er därute alla!

Jaha, som ni märkte så försvann jag i går efter morgoninlägget. Jag fick ju inte sova igår natt heller, trots sömnbristen, så efter en bra stund på soffan i halvdvala åkte Håkan och jag hem till Veronica och Danne, för att gratulera Veronica på hennes födelsedag och lämna av en liten present. 😀 Där blev vi såklart kvar på kaffe och smarrig kladdkaka innan vi åkte hemåt igen och återigen hamnade i horisontellt läge. 😛

Jahapp, sen sov jag bort resten av dagen – och kvällen. Jag var helt utslagen och vaknade bara till någorlunda för att få i mig lite av Håkans goda korvgryta och sen slocknade jag igen. Jag har nämligen haft enorm värk i kroppen den sista tiden, troligtvis på grund av kylan som kommit. Så jag kan inte göra så mycket just nu, så länge det inte är lätta saker. I natt fick jag äntligen sova i allafall, men bara för att kliva upp och flytta ut till soffan igen på morgonen. Isch, jag måste komma på nåt bra sätt att lindra värken. Jag avskyr verkligen att bli så här begränsad.

Men nu till något roligare;

presentrosa

Här är den lilla presenten som Veronica fick av oss igår. 😀 En jätterolig liten muffinsbok med ca 80 olika recept, anteckningsbok för favoritrecepten, en söt liten bakmix för jordgubbsmuffins, en ask med fyra olika glitterglasyrer, en ask med sockerfigurer och en burk med flera olika sorters strössel. Och så en godispåse förstås.. 😀 Allt paketerat i en rosa presentpåse. =))

Till den här presenten ingick även en utmaning från mig. *s* Jag har en likadan muffinsbok, och nu ska vi välja ut ett par recept och tävlingsbaka, Veronica och jag. Sen föreslog hon att ni läsare här på bloggen ska få rösta på våra cupcakes. Vad säger ni om det? 😛 Det vore ju faktiskt en lite kul grej! 😀

Jag återkommer senare med instruktioner om detta.

Nu ska jag prata en stund med min mor som tittade upp här en sväng, och njuta av det nybryggda kaffet.

Ha en fortsatt fin dag alla, så återkommer jag senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. veronica säger:

  HAHAHA
  Jag vinner!!!!Slår dej lätt tralalala ;-D kram

 2. säger:

  Vilken fin blogg du har. är nyfiken på var du hittade alla roliga Cupcakes saker?

 3. säger:

  Jaha där ser man. Tycker jag letar överallt å så fanns de så nära haha .. Tack ska du ha!

Kommentarer är stängda.