Allmänt

En mysig chipskväll med mamsen…

chips1

 

God kväll på er därute!

 

Hoppas ni har haft en fin dag. Själv har jag tagit det ytterst lugn eftersom jag inte kunnat gjort så mycket annat. Det är med all säkerhet kylan som gjort att jag fått sån här värk nu, men det gör ju inte det hela roligare bara för att man vet det. *s* Jag har i allafall pysslat lite i nagelhörnan, mest fyllt upp naglar i en ny fackask som jag köpt och lite annat plock, men det blev inga nageljobb idag. Det är för tungt att sitta med det när man har ont i rygg och nacke.

Hur som helst – ikväll har jag mest legat och softat i soffan och lyssnat på min nya ljudbok, Bree Tannens andra liv. Men för en liten stund sedan dök mamma upp här, och vi har ätit lite kvällsmat tillsammans. Nu ska jag plocka fram lite grillchips och must och så ska vi mysa lite framför tv’n innan det är dags för mig att ge mig för idag. Jag hoppas verkligen att jag känner mig lite bättre i morgon, för det här stillsamma gör mig tokig av rastlöshet.

 

Ha nu en fortsatt mysig kväll därute alla, och sov så gott när det blir dags för er del.

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...