Allmänt

God förmiddag i höstdagen!

vovvarna19

God förmiddag på er alla därute!

Det blev en sen kväll för mig igår, jag tror inte jag lyckades somna förän runt halvtre-tiden. Men i gengäld fick jag sova till halv tio idag, så jag känner mig ändå riktigt utvilad idag. Det är bara värken som följer med, men jag ska ta en promenad lite senare och försöka mjuka upp musklerna lite. 🙂

Nu sitter mamsen och jag och äter lite frukost, hon har också fått sova riktigt bra i natt. Hon gör sällan det, även hon har värk och nätterna brukar vara värst. Därför är det alltid så skönt att se hur bra hon sover här hos oss. Av lite olika privata skäl så kommer hon att sova en natt till hos mig, men nu ska hon snart hem en sväng och se om sitt eget bo. 🙂 Och då ska jag sätta mig i nagelhörnan en stund och fortsätta med mitt terapiarbete, att skära till fimostavar. Haha! Jag har nog skurit till ungefär 150 stycken av de 200 stavarna jag köpte, så jag börjar ana slutet på eländet. 😛 Men det har gått oväntat snabbt och lätt ändå, eftersom jag suttit med mina ljudböcker och lyssnat hela tiden. Eller mina och mina, jag använder mig av Storytels tjänst och streamar böckerna direkt till iphonen. Hur smidigt som helst! I går kväll började jag lyssna på en ny bok, Vikingablot av Catharina Ingelman-Sundberg. Av det lilla jag hunnit höra än så länge så verkar den riktigt bra. Den ingår i en serie på tre böcker varav de andra två heter Vikingasilver och Vikingaguld. Ska bli spännande att lyssna på dem. 😀

Men nu ska jag vara lite social med min mor här så länge hon är kvar.

Ha en jättefin dag! Jag återkommer lite senare med mitt senaste inköp från My Trendyphone.se. Så himla snyggt! 😀

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    Denna bokserie är riktigt bra…Ha en bra dag….<3

Kommentarer är stängda.