Allmänt

Mitt nya iPhonefodral från MyTrendyPhone.se!

case1

Hej hej alla!

Jag har precis kommit in ifrån en härlig vovvepromenad i det fina höstvädret och tänkte att jag måste visa er min senaste nyanskaffning. 😛

För några dagar sedan, när jag stod i köket och bakade och samtidigt pratade i telefon med min bror, så gled iphonen ur händerna på mig. Jag lyckades i sista stund få ut en fot och hejda fallet, men den gick ändå i klinkersgolvet med en smäll. Jag var hundraprocentigt säker på att NU gick skärmen åt skogen! Den klarade sig dock, men jag hade fått nog. Jag var skakig nästan en halvtimme efter, så nu bestämde jag mig för att skaffa ett riktigt skydd.

case2

Det här jättefina fodralet i äkta skinn kommer ifrån My Trendy Phone.se. Dom har hur mycket grejer som helst och till sjukt bra priser! Det är ju därifrån mitt handsfree kommer, som jag använder precis dagligen och som jag bloggade om för ett tag sedan.

Hur som helst – ett rosa fodral var jag ju tvungen att ha såklart. 😀 Och det här är så himla litet och nätt, och superpraktiskt med sina öppningar för allt ifrån skärm till laddare.

case3

Fodralet knäpps framtill med en magnetknapp, och på baksidan finns en öppning i fodralet för kameran. Fodralet heter Apple iphone 3g/3gs fodral pink och finns även i andra färger, bland annat svart som är riktigt snyggt! Även det röda fodralet är läckert. Man kanske skulle ha ett sånt till jul. 😀

case4

Just det ja – ytterligare en sak som jag tycker är kanonbra med det här fodralet. På baksidan kan man fästa ett clips med hjälp av en skruvanordning så att man kan ha telefonen fastsatt i byxlinningen eller liknande, om man saknar fickor eller väska. Det händer mig ofta när jag är ute med Loxy och inte har nån väska med mig, och då har jag tidigare gått och hållt telefonen i handen. Men det här är verkligen praktiskt tycker jag.

Det här kostade 218:-, ett riktigt bra pris för det här fina handgjorda läderfodralet tycker jag. Men det finns mängder med andra snygga iphonefodral på MyTrendyPhone, inte bara i läder utan även bland annat metall, tyg och silikon. Där finns även ett skydd som fungerar som ett bordsställ, jättehäftigt! 😀

Men för tillfället är jag toknöjd med mitt nya fodral, och dessutom passar det mig som är så himla klumpig. *skratt* Jag känner mig klart lugnare nu när jag inte riskerar att spräcka mobilskärmen hela tiden. 😛

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. snygg!

  2. Martina Holmberg säger:

    Tack för tipset! Beställde genast en likadan fast svart. Fast jag har ingen Iphone än, haha:) Men den kommer förhoppningsvis snart!

  3. säger:

    Riktigt snyggt med ett sånt iphonefodral! och praktiskt också. Jag ønskar jag var lika snabb med foten haha! Vilken duktig fotograf du ær då! Jag var inne och kollade på din fotosida.

Kommentarer är stängda.