Allmänt

??Grillkväll i sommarvärmen!??

360CED2D-FC60-48B5-8F6A-0DE14FB86514

***

Hej på er så här på kvällskvisten!?

Jag tänkte att jag gör ett litet avbrott med norrlandsbilder då och då och slänger in ett mer tidsaktuellt inlägg också.
Nu har vi haft det ordentligt varmt ett tag. Det är knappt man tror att det är sant när man tittar tillbaka på över en vecka med grader på runt +27-30 varje dag!? Men eftersom jag är en sommarmänniska så är ingen lyckligare än jag. Jag älskar skönheten i alla årstider, men jag gillar inte att frysa och det gör jag väldigt lätt. Dessutom finns det inget som går upp emot känslan av att helt plötsligt ha ett extra rum. Vi mer eller mindre bor ute på altanen och i trädgården när det är sånt här väder och det är helt underbart. ?

***

BD7BC652-989D-49E9-8A74-D0712329DB69 ***

Igår bestämde vi oss helt spontant för att ha en liten grillkväll, bara familjen, hemma hos mamma. Eftersom hon har en större trädgård och tillgång till extra trädgårdsmöbler, så har vi möjlighet att umgås flera där och samtidigt hålla avståndet. Så för att inte alla skulle springa omkring och ta på alla mammas saker i hennes kök så var hon den enda som var inomhus och slussade ut det vi behövde av tallrikar, glas mm. till oss. Alla hade med sig egen mat i bästa knytisstil och efteråt tog syrran och brorsan bara in och sköljde av allt och satte det i diskmaskinen. Jag tror vi löste allt på ett så säkert sätt som möjligt och det blev en jättemysig kväll med familjen.?

***

 17ED7297-D6E2-4D1E-8EFE-82450CBDE5E4***

Det blev en del ovanliga foton under kvällen. ? Dels tog brorsan min kamera en stund och gick runt och fotade, vilket innebar att även jag är med på några bilder denna gången. ? Kan ju vara kul att se att jag faktiskt är med på dom här kvällarna och inte bara lånar foton av nån..haha!?

Men förutom det så fick jag faktiskt brorsan själv att ställa upp på lite foton, inte heller nån vanlighet precis. Och jag tyckte det blev riktigt bra bilder på honom med tanke på att jag bara hade en kompaktkamera att fota med. Och dessutom hade programmet ”sport” inställt upptäckte jag efteråt. ?

***

21FFD38E-D08C-4AA3-A86A-4A89F7F0F69E
***

Sen tog faktiskt brorsan också lite porträttbilder. Synd att han inte tog på syrran och Saphira också dock, det hade varit roligt att haft såna på alla. ?

***

3D14C855-40A4-4C4D-A01B-CB9B1616DC06

***

Så det blev mycket fotograferande under kvällen. Det är så himla roligt för både brorsan och mamma delar mitt intresse för fotografering, om än inte lika starkt kanske. Men dom tycker det är kul, och det är roligt att prata om det med andra som delar ens hobby lite. Någon som verkligen fick vara fotomodell under kvällen var mammas härliga, underbara och vackra katt Sammie! ? Han är en skeppkatt och det är så himla charmigt med hans jättestora labbar som ser ut som lovikavantar. ?

***

8E5A0D87-DC8B-4AC1-B07D-14B83D6E0B69
***

181D1C3C-83AB-41CB-A6D8-D38F2D6970FE ***

Och förutom foton på bara Sammie så blev det förstås en del knasiga lekfoton på Lotus och Sammie. Dom galningarna sprang förstås omkring och jagade varandra större delen av kvällen. Lotus har ju blivit könsmogen nu, och är en riktig ”pain-in-the-as” när han sätter sin jobbiga pubertetssida till. Och så hade vi även två andra tonåringar där, mänskliga tonåringar. ? Det blir ganska livat med alla de där hormonerna. ?

***

6E91D73B-9509-4899-871C-4ABEA2CE3767 ***

Det blev ingen sen kväll, utan bara ett par timmars mysig samvaro. Vi kom väl dit vid halv sju och gick hemåt vid nio. Men det var alldeles lagom i denna värmen. ?

C5AF542B-CA8A-4347-B76B-F656FDAE4E32***

Och detta var alltså gårdagskvällen. ? Idag har vi suttit på altanen och njutit av ännu en dags värme, förutom en tur till veterinären med fina Sammie som hade skadat en klo och var tvungen att få den borttagen idag. Lilla gubben var så himla duktig. ❤️
Men nu är det dags för lite middag här. Jag har egentligen ingen ingen matlust alls i denna värmen, men nu har det blivit lite svalare på vår altan och då får jag tvinga i mig lite näring. ?

Ha nu en riktigt fin fortsatt kväll och på återseende.
Nästa gång blir det lite mer från norrlandsresan och vår tur upp till Höga kusten. ?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...