Allmänt

Ett j**a liv denna söndagsmorgon!

snowrain1

 

God söndagsmorgon på er alla!

 

Det ser ut att bli en riktigt regnig och dimmig dag idag. Utanför fönstren ser man bara de närmaste träden i skogen, resten är försvunnet i diset. Allt vitt ifrån träden är borta och jag har hunnit få minst fyra hjärtinfarkter här på morgonen på grund av mängder med snö som brakar ner ifrån taknockarna utanför fönstren.

Det ger onekeligen en förkänsla för vår när snön försvinner, även om det är alldeles för tidigt att känna så. Vi är bara inne i mitten av januari, vi kommer med all säkerhet få en hel del vinter till innan vårvärmen kommer.

Idag ska jag försöka roa mig med att lyssna på ljudbok i nagelhörnan – med hörlurar! Grannen har varit borta i helgen, vilket innebär att hon är i sitt esse idag och verkligen ska ta igen förlorad mark de senaste dagarna. Det är ett djävulskt liv därnere just nu och jag har lyckats dra på mig huvudvärk som jag inte hade när jag klev upp. Det är en evig tur att det snart är utflytt för hennes del, annars är risken stor att jag hade gjort mig allvarligt olycklig. En annan granne, en lite äldre dam under oss, har redan nämnt att risken är stor att vi får läsa om grannmord i området om det här fortsätter.  Ni hör ju själva…

 

Jaja, nu ska jag ta mig en treo, koppla in mina söta Hello Kitty-hörlurar i iPhonen och sätta mig i nagelhörnan. Ha en jättefin söndag alla, vad ni nu ska hitta på, och på återseende senare!

 

clinidermtavling11

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...