Allmänt

Loxy chillar…

chillar1

Hej hej alla!

Nu har vi varit en sväng hemma hos mamsen och hälsat på, lilleman och jag. Det är ju en helt otroligt grå och dyster dag idag, jag var bara tvungen att komma iväg en sväng. Loxy var milt sagt less på väglaget kan man säga. Det var nätt och jämnt att jag fick honom att gå. Han gillar inte att frysa men han fullkomligt avskyr att bli blöt om tassarna. *s* Jag blir nästan galen på honom när han smyger fram i en fart som skulle fått en snigel att verka stressad. Det är nästan ännu svårare att få honom rastad nu, än när det är 15 minusgrader.

Nu har jag i allafall lyckats dra på mig migrän, så jag har bäddat ner mig i soffan för några timmars återhämtning – förhoppningsvis. Inte helt oväntat efter de senaste nätternas ofrivilliga vaka. Lilleman har också bäddat ner sig – under mitt täcke förstås. 🙂 Med iskalla små tassar instoppade i mina gosiga fleecebyxor. 😀 Nu försvinner vi från yttervärlden en stund och hoppas på att återkomma utan migrän.

Må så gott alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...