Allmänt

Tomt utan Boss…

bossisensnow1

 

Hej ute i stugorna alla!

 

Då var lilla Bossisen tillbaka hos sin matte och Loxy ligger och återhämtar krafter efter två dygn med den lilla token. 😀 Min syster skulle egentligen kommit upp och hämtat honom senare idag, men när vi var ute i morse, Boss och jag, så såg jag att det redan lyste hemma hos mamma där Nikki och Saphira sovit i natt. Så jag tassade fram i snön och kikade in genom fönstret.
Där låg Nikki och sov som en stock i soffan (hon kom tydligen hem vid fyra-tiden i natt efter avslutningsfest med klassen) och Saphira satt och lekte bredvid henne. Mamma tassade omkring i morgonrocken och Elliot gick och småboffade, lilla vakthunden. 😛 Han hörde ju mig förstås.

Något gladare än Boss, när han hittade sin älskade matte där inne, får man nog leta efter. Han kastade sig över henne och höll på att slicka öronen av henne. *s* Evelyn som också var där, vaknade förstås och kom upp och eftersom jag ändå lyckats väcka upp hela familjen så lämnade jag kvar Boss. 😉 Det kändes som jag hade tappat något när jag traskade hem i morgonmörkret utan hund..haha!

 

Nu ska jag börja stöka lite i köket här. Jag ska lägga in sill idag, och även strömming lite senare när Håkan varit vid fiskbilen. Så idag är det matgrejer som gäller. 🙂

 

Må så gott alla, och ha en fin dag i vintervädret!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  härligt med lite julstök. hoppas ni får en mysig kväll. De ska vi försöka att få till här i alla fall – jag å tjejerna.

  Dagen blev inte som vi tänkt oss. Ringde veterinären idag istället ang Saga. Å dom vill att vi skulle komma på en gång å inte vänta tills på Måndag. Så de va bara att åka akut dit de. Va där från kl 13-15 (herre jösses. 2 timmar! va ja där så länge!?) och hon fick både spruta å medicin via munnen. Magsjuk blev diagnosen. Å hon va inte ensam. Ungefär halva uppsalas hundar verkade ha magsjuka å uppsökte samma veterinär som oss idag (skratt). Vi fick i alla fall med oss massa olika mediciner från veterinären å nån speciell mat, nu ligger lilla ungen å sover i sin bädd. Betty ligger hos mig och undrar när de e dags för middag.

  kram

 2. säger:

  Ja gud ja, Romeo var ett äkte pälsmonster i sin utställningspäls. En riktig stor nallebjörn <3
  Därav är jag väl inte så jättesugen att ha en mellanpudel igen, som ska vara redo för utställning *skratt* Det är mycket jobb 🙂 Dock kan jag inte låta bli att drömma om en storpudel en dag. haha 😀
  Allt blir så praktiskt med dem här små hundarna, går fortare att bada och föna.

 3. Kikar in och säger Godkväll =D

Kommentarer är stängda.