Allmänt

Middagen avklarad – dags att vila igen.. ;-)

pannbiff-med-potatis2

 

Hej därute alla!

 

Söndagsmiddagen är färdig och vi ska alldeles strax sätta oss till bords. Jag förberedde det mesta tidigare idag, innan jag lade mig på soffan för att vila lite. Det är så himla skönt att ha det mesta klart när det är dags att äta på eftermiddagen.
Sen är det dags med en kopp kaffe och ett par cookies efter maten, och vi gör inte mycket annat än att zappa runt bland alla kanaler. Dels är det urkasst på tv ikväll, och dels är jag fortfarande på gränsen till medvetslös. Men vi planerar i allafall att se ”Johan Falk – Operation Näktergal” på 4:an klockan 21.00. Får väl se om den är nåt att ha. Vi har ju sett några av dem, och visst – filmerna är bra. Men dom är ju så himla sega” Jag är inte helt säker på att vi har kollat klart någon av dem till slutet nångång. 😛 Vi har oftast gett upp nångång när det är nån halvtimme kvar av filmen, antingen frivilligt av uttråkning eller också ofrivilligt genom att vi somnat ifrån den. 😉

 

Men än är klockan inte mer än strax före sex, så jag ska faktiskt försöka slumra lite till om det går innan det är dags för filmen. 🙂

Ha en riktigt mysig kväll alla, och på återseende så fort jag sovit i kapp mig och är lite mer sammanhänagnade igen. *s*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hej! Hoppas ni haft en bra helg?! Jag har inte suttit vid datorn under hela helgen, så måste läsa ikapp här inne nu. KRAM

Kommentarer är stängda.