Allmänt

Koll på tider…

kalender1

Jag är precis hopplös på att komma ihåg saker. Dels kan jag väl skylla en liten aning på min epilepsi, för minnet spelar mig naturligtvis ganska grova spratt i mellanåt när jag har haft mina frånvaroanfall, eller petit mal som det egentligen heter. Men jag kan verkligen inte skylla enbart på det, jag är tokglömsk och har alltid varit det. Och jag vet inte hur många gånger jag har köpt en almanacka eller kalender som jag ska skriva upp allting i, och när året är tillända så är den fortfarande helt oanvänd och bara att kasta… smiley Och över hela lägenheten sitter det små lappar med tider eller telefonnummer utan att jag vet till vad eller vem…*s*

Men nu har jag alltså fått ett ambitiöst ryck igen…*s* En ny almanacka har införskaffats och planen är att allt ska skrivas ner i den här lilla söta rosa boken som ska följa med mig överallt i handväskan. Vem vågar sätta en slant på att det funkar den här gången…? Haha!

Hur har du det med minnet? Klarar du av att hålla ordning på dina tider och möten utan att skriva ner dem eller har du en almanacka som måste följa med dig överallt för att du ska kunna hålla ordning på allting?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...