Inredningsprylar

Loppisfynd hos Lions!

lionsfynd1

Jag gjorde några riktigt bra fynd på Lions loppmarknad idag! smiley

För några veckor sen var jag på baklucke-loppis, som jag berättade om här, och hittade ett taco-fat som jag varit på jakt efter länge. Men jag ville gärna ha tag i ett till liknande, och tro det eller ej men idag hittade jag ett exakt likadant på Lions loppis! smiley I nyskick för 40 spänn – det kallar jag ett bra klipp! *s*

Förutom tacofatet kom jag över ett par vardagsrumsgardiner, också nya och fortfarande kvar i orginalförpackningen, vita med svart blommönster, perfekt till vårat svart-vita vardagsrum. 30:-/längden.

Sen köpte jag ju nya kaffekoppar härom dagen som jag visade här, och då kastade jag ut mina gamla muggar. Lite dumt kanske, eftersom de här nya är lite för små för att användas som te-muggar. Men å andra sidan fick jag ju ett skäl till att köpa nya muggar idag. smiley Och jag kom över ett set med en rosa te-kanna och åtta tillhörande rosa muggar för 60:-. Riktigt bra, tycker jag. 😉

Fågeln gav jag 6 spänn för. *s* Jag samlar nämligen på fåglar och har gjort sen jag var liten, och den här var en riktigt gammal och fin en som jag bara inte kunde motstå. Det passar perfekt i min samling och det är så himla roligt när man hittar lite annorlunda varianter än de som säljs i butikerna idag. Jag har några liknande såna här som jag fick av min mormor när jag var liten, och det är sällan man ser dem nya nu för tiden.

Till sist, men den tog jag inget kort på, så köpte jag en sån där jättestor grillgaffel ifrån Sagaform för 5 kronor. smiley Jag skulle kanske ha köpt ett gäng och gett bort som present nu i grilltider. *s* Dom hade kommit över ett helt parti med sådana, så det låg en hel låda därinne med nya grillgafflar i orginalpaket, och 5 spänn är ju ett ganska lagom pris… haha!

Så, jag är riktigt nöjd med mina inköp idag. Och trots Håkans stönande när jag kom ut med alla grejer *skratt*, så var han också såpass nöjd att han gav mig hälften av pengarna det hade kostat när vi kom hem, eftersom det var ”saker till hemmet”, som han sa. Min älskling! smiley

Nu ska jag börja laga middag, för Håkan borde nog vara hemma snart. Jag kunde inte följa med på kvällsturen med motorcykeln eftersom mamma ska iväg till Strängnäs i morgon så jag ville inte be henne vara hundvakt denna sista kväll hon är hemma. Men det kommer fler kvällar. Nu är det falafel i pitabröd med sallad som gäller. smiley

Ha en härlig sommarkväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...