Allmänt

En ljuvligt varm morgon…

babykittens1Jag kan inte påstå att jag har sovit speciellt mycket i natt, men det har varit så underbart varmt och skönt ute att jag har kunnat njuta av att sitta ute på balkongen i stället. Vid sju- halvåttatiden kom Håkan upp också, och sen dess har vi suttit på balkongen förutom ett litet avbrott för Loxys morgonpromenad, och jag har en känsla av att det är här jag kommer att tillbringa resten av dagen. Idag är det riktig sommarvärme! smiley

Nu har mamma åkt iväg till Strängnäs så jag ska snart ner till hennes lägenhet och hämta upp Elliot hit till oss. Vi brukar göra så i stället för att hon lämnar honom här, eftersom han står och skriker vid dörren annars när hon har gått, den lilla mammegrisen. smiley På det här sättet håller han sig mycket lugnare. Nu ska han bo hos oss i fyra dagar och det ska bli mycket intressant. Vi har bara haft honom över en natt som längst tidigare, så jag har ingen aning om hur han kommer att bete sig, men det lär vi väl märka snart… *s*

Nu ska jag bara kolla lite mail och annat här och sen är det dags att hämta upp lilltrollet. Har jag tur så har det kanske kommit in lite fler kattungefoton. 😉 Ovanstående kort fick jag på sms i förrgår ifrån Håkans son Peter, på hans och Jennys kissebebisar, så nu är det absolut dags för lite fler foton tycker jag. Hör du det Jenny? smiley

Återkommmer lite senare. Ha en ljuvlig sommardag alla! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...