Allmänt

Vårliga halsband hos Posh Pooches!

posh11

 

Hej hej alla!

 

Måste bara få tipsa er om lite härliga vårnyheter till vovven som jag sitter och suktar efter just nu. 😛

Jag fick ett nyhetsmail från Posh Pooches idag, och där har dom precis fått in urfina halsband från Dosha Dog, handgjorda i glada vårfärger. 😀

Halsbandet här ovan är en modell som jag tror Håkan skulle älska! Han tycker om turkoser och det här är ett lite grabbigare halsband än de jag vanligtvis brukar beställa till Loxy. *s*

 

posh2

 

Men självklart finns det halsband mer i min stil också. 😛 Rosa och andra pastellfärger och med vackra stenar och andra pärlor. Här ovan är modellerna Imperial och Pepples (Pebbies i petitvarianten) och dom finns i flera härliga färger och med olika stenar.

 

posh3

 

Dessa halsbanden med massor av små pärlor tycker jag är såå fina! Dessa finns också i små och stora storlekar. Har du en liten vovve som jag, så kika under kategorin Petites.

 

posh4

 

Sist ut är dessa fina vår/sommarglada halsbanden med hjärtan eller blommor, Petals och nyheten Happy Campers. De finns även med andra former och i massor av fina färger. Det rosa halsbandet med hjärtat är jag förstås väldigt sugen på till lilleman. 😉 Men jag ska kika runt lite till. Jag kanske till och med väljer något ”killigare” till honom den här gången. Hehe! Turkoshalsbandet ligger väldigt bra till.

 

Kika på Posh Pooches blogg där du kan läsa lite mer om märket Dosha Dog.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vilka otroligt superfina halsband, ska köpa några till min princess!

  2. Visst är dom helt underbara? Problemet – jag kan inte bara välja ett eller två! Jag vill ha alla 😀

    Hoppas ni mår bra!

    Ps. Fick du adressen till nya bloggen förresten?

Kommentarer är stängda.