Allmänt

Jordgubbssmoothie & micro sim till iPaden! :-)

jordgubbar2

 

Hej på er alla!

 

Har ni haft en bra dag? 😀 Själv har jag haft en hel del småpyssel att göra idag, men jag har inte gett mig på några större saker, för att inte riskera att få huvudvärk igen. Och det har jag faktiskt klarat mig ifrån också. =))

Men en sak har jag äntligen fått gjort idag som jag har dragit på alldeles för länge. Jag har ringt Telia och fått mitt vanliga mobila bredband ändrat till ett micro sim så jag kan använda det i iPaden. Men samtidigt vill jag ju gärna kunna använda det även i mini-pc’n, så jag ska beställa en micro sim-adapter så att jag kan använda samma kort i både datorn och iPaden. På måndag trodde Telia att mitt kort skulle vara här, och förhoppningsvis är min adapter det också om jag beställer det idag. Jag kommer att beställa det ifrån Bazula, samma ställe som jag köpte min iPad, och dom är enormt snabba med leverans. Inte för att jag nödvändigtvis måste ha prylarna fortare än ögat..*s* Men jag är alltid så himla otålig när jag beställt något. Jag vill ha det direkt! Helst igår.. 😉

 

jordgubbar3

 

Men appropå bilderna här i inlägget.. Jag har precis mixat ihop varsin smoothie till hjärtat och mig igen och den här jordgubbssmoothien är fullkomligt outstanding! Jag bytte ut den vanliga vaniljyoghurten mot en med jordgubbssmak idag, och tillsammans med de mixade frysta (upptinade förstås..*s*) jordgubbarna blev det en underbar jordgubbssmak. 😀

Men i morgon blir det hallon/blåbär igen. Det är nog ändå den största favoriten än så länge. 🙂

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och få upp värmen lite. Jag fryser ikväll, trots att det är såpass milt ute. Fast jag har frusit mer än vanligt ett bra tag nu så jag misstänker att det har med bantningen att göra. Så en dusch och sedan en kopp hett te gör nog susen.

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende senare!

 

20351-200705_500

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Mmmm! Mums hvor ser det lækkert ud =)

 2. säger:

  Mm, så gott med smoothies. 😀
  Trevlig helg!
  Kramar

 3. säger:

  Alldeles för länge sen jag gjorde smoothie här hemma! Är ju grymt gott och även barnen gillar det så det måste det bli imorgon. Jag har alltid använt vaniljyoughurt men nu kommer jag absolut att testa jordgubbsyoughurt:D Ha en trevlig fredagkväll.

Kommentarer är stängda.