Allmänt

Lunch och fika på balkongen…

fikadags3

 

Hej hej på er!

 

Hur har ni det där ute i sommarvärmen? 😀

Det blåser ganska ordentligt här idag också, så det är en himla tur att det är såpass varmt som det är. Annars hade det nog varit ganska odrägligt här ute på balkongen. Solen har inte kommit hit än, den brukar nå vår balkong ungefär vid ett, halvtvå-tiden så där. Så än ligger den helt i skugga och ändå är det 24 grader varmt här. Bättre än så kan det ju knappast bli. Förutom blåsten då, den hade jag klarat mig utan. Alltid är det något med vädret jag inte är nöjd med…haha!

 

Nu har jag i allafall ätit några goda ostmackor och färskpressad apelsinjuice till lunch, plus kaffe, cupcakes och silviakaka. 😀 Håkan har åkt iväg till Ulricehamn och nostalgiträffen, så jag är solokvist idag. Men när han kommer hem ska vi grilla några karréskivor till middag och sitta och mysa på balkongen. =))

 

cutecolorspig2b

 

Jag måste iväg till en affär senare också, och inhandla lite saker till morgondagens ”picknickkorg” som jag ska ha  med mig till hundutställningen. Det brukar bli fyllda baguetter, det är nog det jag har haft med mig vartenda år tror jag. *s* Men det är gott, praktiskt och lätt att ta med sig så det blir samma i år igen. Kycklingröra tror jag, och salami med mozarella och rödlök. 🙂

 

Men nu ska jag först ta mig en liten middagsvila. Det är en perfekt tid, för då är jag på benen igen, utvilad och pigg, när solen nått fram till balkongen. 😀

 

Ha en fortsatt härlig dag alla! Jag är tillbaka lite senare, och då med foto på Håkan i hans fina födelsedagspresent. 😉

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Hej vännen!! Nu hoppas jag att jag har packat det mesta och börjar bli klart. 26 mil sa GPSen till mig..jisses! Kan säga att ring 1 är bara en bråkdel av alla chihuahorna. Det var om jag minns rätt ”bara” kh hanar och så valpar. Jag ska ställa i ring 28 om inget har blivit ändrat. Så då vet du iaf att MÅNGA chis kommer att ställas lite närmare pudelringen:) Jag kommer att bänka mig därborta och sitter och ångrar nu att jag inte la krutet till och skaffade tält. Jag tar med en paraply iaf får hoppas det hjälper Rosie lite. Vet du!? VI SES IMORGON; WOOHOO:) Kramar

  2. Tack tack:D Ja jag använde locktång och massa hårspray då håller det:) Jaa vi hade en heeel dag på stranden idag.
    Hoppas även ni njuter!:)

Kommentarer är stängda.