Allmänt

En myskväll med hjärtat…

mys11

 

Hej därute alla!

 

Hoppas ni haft en fin dag alla. 😀 Själv har jag tillbringat första delen av dagen shoppandes i stan och andra delen med en latte tillsammans med mamsen och hjärtat. Nu har vi dukat fram en ostbricka och blandat oss varsin liten mojito och ska njuta av resten av den här kvällen framför tv’n. 🙂

 

Jag fick i allafall inköpt några måstesaker idag…och några inte-så-måste. *s* Bland annat ett nytt doftljus som jag inte har testat än. Kommer mer om det senare, och även om en ny volymspray som jag inhandlade.

Men nu ska jag ägna mig åt innehållet på bordet och händelserna på tv’n och inte göra nåt mer idag. 😀 I morgon förmiddag har jag lite nageljobb och sen blir jag nog kvar i nagelhörnan resten av dagen.

Ha en jättefin kväll alla och på återseende i morgon!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...